Rites of the Black Mass 2018 va avea loc in perioada 18 - 20 Octombrie


18 Octombrie 2018 - 20 Octombrie 2018
Pret: 200 - 275 RON

 Festivalul Rites of the Black Mass se va desfasura in perioada 18 – 20 Octombrie 2018, in Bucuresti, evenimentul urmand sa ajunga la cea de a treia editie.

Primul headliner confirmat pentru editia din acest a festivalului este trupa suedeza de epic doom metal CANDLEMASS, trupa care va reveni dupa mai mult de 10 ani in Romania pentru a sustine un show exclusiv la Bucuresti in ultima seara a festivalui, respectiv pe 20 octombrie.

Pe 19 octombrie 2018 germanii de la SECRETS OF THE MOON vor ajunge pentru prima oara la Bucuresti. Secrets of the Moon este una din cele mai longevive trupe de black metal din Germania, acestia oferind un aer nou in scena de metal internationala cu fiecare album pe care il lanseaza.

MELECHESH si-au exprimat dorinta de a se intoarce la Bucuresti in cadrul editiei cu numarul trei a festivalului, dupa showurile sustinute anul trecut in Romania alaturi de Immolation, trupa urmand sa sustina un show special cu aceasta ocazie. Vom reveni cu mai multe detalii in perioada scurt urmatoare despre show-ul pe care acestia il vor oferi.

Din Suedia, vikingii de la THYRFING vor poposi pentru prima oara in Romania, dupa nu mai putin de 6 albume si prezenta pe scena a numeroase festivaluri europene de a lungul anilor.

 NED NOCTURN SLAUGHERCULT si cehii de la INFERNO, urmand ca trupe precum Temple of Baal (Franta), Pensees Nocturnes (Franta), Mortis Mutilati (Franta), Deathrow (Italia), Kult (Italia), Altarage (Spania), Stahlsarg (UK), De Vermis Mysteriis (Belgia), Victim Path (Belarus) si Fausstophel (Ucraina) sa ajunga pentru prima oara in Romania in cadrul Rites of the Black Mass III.

Ultimele trupe care vor urca ajunge la editia din acest an a festivalului vor fi anuntate pe parcursul lunii Aprilie.

Abonamentele pentru RITES OF THE BLACK MASS III sunt disponibile in numar limitat (600 bucati) la urmatoarele preturi:

175 RON primele 100 bucati. Oferta este valabila in perioada 8 Martie – 20 Martie;

200 RON urmatoarele 100 abonamente sau intre 21 Martie si 15 Aprilie;

225 RON in perioada 16 Aprili – 15 August;

250 RON pret valabil in perioada 16 August – 17 Octombrie;

275 RON in perioada festivalui, la intrare.

Acestease gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online, pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook