Road Patrol MC Romania prezinta Bikers Fest!


15 Iunie 2018 - 17 Iunie 2018
Abrud - Poligonul AJVPS , Pădurea Verde
Pret: 40

 Road Patrol MC Romania are placerea de a anunta o noua editie a traditionalului Bikers Festival aflat acum la editia cu numarul 16. Perioada de desfasurare va fi din 15 iunie pana in 17 iunie, la Poligonul AJVPS Timis de langa Padurea Verde. Anul acesta va suna ..... bine , foarte bine.

 
Vineri:
Dr. Crazy One Man Band,
Dusty Ride,
Quo Vadis,
Lord Bishop
 
Sambata:
Void Inn,
Guerrillas,
Crimena, 
Dirty Shirt,
Odd Crew


Va asteptam! 
Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook