RoadkillSoda si Damage Case in Expirat pe 27 Noiembrie


27 Noiembrie 2018
Bucuresti - Expirat
Pret: 20 RON

 RoadkillSoda se intorc la Expirat Halele Carol. Marti, pe 27 noiembrie. Cu multe riff-uri si solo-uri care iti fac pielea de gaina. Guests: Damage Case.

RoadkillSoda si-a inceput activitatea in 2011, iar pentru cei care au chef de iures, cauta un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocati in paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda isi face treaba si gadila starea care trebuie.

Ceea ce a inceput ca un proiect intr-o camera obscura si plina de fum, a devenit treptat o trupa care reprezinta cu adevarat esenta stoner rock-ului, atat local, cat si in afara: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri si solo-uri care iti fac piele de gaina, linii de bass grele, toate presarate cu o voce intensa si ritmuri care iti pun sangele-n miscare. Combinatia perfecta care iti ridica starea doar ca sa te izbeasca la urmatorul riff.

Bandcamp: https://roadkillsoda.bandcamp.com/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcrLI87pYcWAH2kTfrGQ0sg

Instragram: https://www.instagram.com/roadkillsoda/

Special guests:

Damage Case este o formatie romaneasca, formata din pura pasiune pentru heavy metal-ul optzecist, curent muzical care a schimbat minti si oameni si a influentat trupa considerabil. Cu un background muzical puternic, Dragos (lead guitar/vocals) si Codrin (drums) au pus bazele trupei inca de pe bancile liceului, iar line-up-ul a fost intregit de Nicky (rhythm guitar/backing vocals) si George (bass). Trupa, in prezent cunoscuta de prieteni si fani ca 'The Romanian RNR Patrol', isi are radacinile muzicale in heavy metal-ul britanic, fiind puternic influentati de grupuri ca Motörhead, de unde si numele, dar influentele muzicale cuprind si thrash-ul old school, atat european cat si american.

Teul baietilor a fost dintotdeauna si va fi, sa faca muzica pe care ei si-ar dori s-o auda ca soundtrack al vietii lor si sa inspire si pe altii sa isi traieasca viata dupa acelasi crez.

Damage Case inscriu in roster concerte si festivaluri bucurestene (Old Grave Fest, Metalhead Meeting, UMR Fest), cat si in afara Bucurestiului ca Student Fest (Timisoara), Metal Bunker (Craiova) si Sheer Terror Fest (Chisinau). Au impartit scena cu nume ca: Toxic Holocaust, Unleashed, Iron Angel, Artillery, Grave, Brujeria, Infest, Sodomizer, Virus, Solace of Requiem, Primordial si Mentally Defiled.

Trupa isi lanseaza in 2015 primul single/videoclip 'Speeding With The Dead', desi asalteaza scena undeground inca din 2011, iar in iarna anului 2017, apare primul material discografic, 'Rock’N’Roll Justice', un album care pune in valoare un mix de speed/tharsh metal si rock’n’roll sincer, agresiv, murdar si old school, continand piese deja cunoscute ca: 'Booze and Rock’N’Roll', 'Follow The Rottten', sau chiar si 'Rock’N’Roll Patrol'.

Bandcamp: https://damagecase.bandcamp.com/album/rocknroll-justice

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook