Robin and the Backstabbers canta la Papa La Soni


15 August 2019
Bucuresti - Papa la Șoni , Vama Veche
Pret: 40-50

 Joi, 15 august, este randul trupei Robin andtheBackstabbers sa revina in Vama Veche pentru un concert la Papa la Soni! Evenimentul va incepe de la ora 23:00 iar biletele se gasesc in avans pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet – acestea costa 40 de lei in presale si 50 de lei la intrare, in seara concertului.

Adunati in 2010 de catre solistul si compozitorul Andrei Robin Proca dupa o calatorie solitara de o saptamana prin Muntii Calimani, Robin andtheBackstabbers isi descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupa de coveruri dupa albumul Graceland al lui Paul Simon, asa cum isi imaginau la inceput, dar au reusit sa ia pe sus scena de muzica alternativa din Romania cu melanjul lor de rock eclectic si versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleaca nimeni suparat.

Iar acum asa incepe totul, ca-ntr-un vis. Salve de tun. Un foc aprins. Noul cantec . /in /im /pre //una . este printre noi, vestind viitorul album Vladivostok despre care tot susoteste lumea pe la colturi de atata amar de vreme. Asa e, oameni buni, frati, surori, vine, se intampla, si deja au inceput sa se stranga cantece de pe el – cum ar fi si „Otelu Macelaru”, cantecul oficial al Programului Spatial Rural al Romaniei (PSRaR)sau „...cu padurea ta cu tot”.

Robin andtheBackstabbers–Ia mai du-te-n pizda ma-tii cu padurea ta cu tot 

https://youtu.be/CczjxyF7P9Q

Pentru concertul Robin andtheBackstabbers de joi, 15august, nu uitati sa va luati bilete in avans de pe iabilet.ro la pretul de presale (40 lei)! La intrare, in seara concertului, biletele vor fi 50 de lei. 

Robin andtheBackstabbers

Andrei Robin Proca (voce, chitara)

Florentin Vasile (chitara, voce)

Oigan (bass)

Andrei Fantana (clape, saxofon)

Radu Moldovan (percutie)

Vladimir Proca (tobe)

https://fb.com/robinandthebackstabber

https://instagram.com/robinandthebackstabbers

https://robinandthebackstabbers.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook