Rock 4ever in Jukebox Venue din Bucuresti

Rock 4ever in Jukebox Venue din Bucuresti

16 Februarie 2012
Bucuresti - Jukebox
Pret: 20 lei

Jukebox Venue va invita joi, 16 februarie 2012, incepand cu ora 20:00, la o seara dedicata metal-ului modern din Romania alaturi de:

White Walls
Aria
Goodbye to Gravity
Blind Spirits


Cei prezenti la eveniment vor avea ocazia sa vada cele patru formatii intr-un show extraordinar.

White Walls a luat nastere in anul 2009 si  este unul dintre pionierii genului metalcore din Romania. De-a lungul timpului, formatia a primit numeroase premii importante (in 2011, la Kuala Lumpur, a castigat locul 5 in lume la GBOB, cel mai bun rezultat de pana acum al unei trupe din Romania) si a urcat pe aceeasi scena cu Deftones, The Ocean,  East Of The Wall,  Blind Guardian.

Aria este o formatie de metal modern formata din membri cunoscuti din alte proiecte muzicale si trupe( Vita de Vie, Voodoo si Mozart Rocks!). Dupa ce a cantat in deschiderea concertului Arch Enemy, Aria a devenit o trupa apreciata atat de presa de specialitate, cat si de catre public.

Goodbye to Gravity este o trupa metal care se remarca prin piese pline de energie care au in egala masura riff-uri heavy, dar si linii melodice pe care le vei fredona cu siguranta in gand.

Dupa o pauza de aproape doi ani de zile, formatia  Blind Spirits a revenit in forta cu numeroase concerte si anul acesta in data de 7 aprilie va lansa albumul “Trapped into reality”.       
 
Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online pe eventim.ro si la Jukebox Venue (strada Turturelelor nr. 11). Pretul unui bilet este de 20 de lei. Recomandam tuturor celor care cumpara bilete sa isi rezerve din timp loc la masa. Rezervarea se face la numarul de telefon 0725927907.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f