Rock Covers Night Party in Club Sinner's


28 Mai 2011
Bucuresti - Club Sinner's
Pret: 15 Ron

"Rock Covers Night Party" este un eveniment de exceptie, ce va avea loc in aceasta sambata, la care veti asculta si veti dansa pe piese cunoscute, interpretate live, din repertoriul: Beatles, Doors, Santana, Anouk, Gary Moore, Queen, Tina Turner si altii

Interpretii care va vor incanta, sunt: Anca Covaleov, o voce excelenta, acompaniata de doi muzicieni de marca: Puiu Pascu care este un virtuoz al claviaturii si un maestru al improvizatiei si Virgil Popescu, care are o intensa activitate in domeniul muzicii usoare si de jazz, colaborand cu majoritatea interpretilor importanti de gen din Romania.

Ii veti recunoaste pe cei doi instrumentisti si pentru ca domniile lor fac parte de cativa ani buni din formatia care sustine compartimentul muzical al emisiunii "Garantat 100%" de la TVR 1.

Asadar, va invitam la Sinner’s la o seara cu muzica de calitate, interpretata la cel mai inalt nivel, cu piese pe care le veti recunoaste, le veti canta si care cu siguranta va vor ridica in picioare pentru a dansa!

Sinner's Club
Sambata, 28 mai, ora 21
Intrarea: 15 lei
Rezervari la: 0723 511 597Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook