Rock la Mures are loc in perioada 9-10 iulie 2021

09 Iulie 2021 - 10 Iulie 2021
Europe - Periam Port, Periam (Timis)
Pret: 78-110

 Rock la Mures Open Air Festival /09-10 Iulie 2020!

Continuand si de acesta data directia punk, rock, gothic rock, hip-hop, reggae, cea de-a XI-a editie ne astepta intr-un cadru feeric  la Periam-Port, jud. Timis!

Ca si in anii trecuti, unul dintre atuu-rile evenimentului desfasurat in Periam – Port este acela ca gratie peisajului deosebit de la fata locului, s-a creat o atmosfera „de familie“. Prin urmare, aici dispar „barierele“ dintre artisti si public, spre deliciul celor prezenti.

Rock la Mures este festivalul care te va face nu doar sa te distrezi, dar si sa te simti ca in vacanta, acesta combinand cu succes muzica si experienta de festival cu activitatile outdoor.  

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook