Rock Me-Osica Fest 2018 la Osica de Sus, 13-15 Iulie


13 Iulie 2018 - 15 Mai 2018
Caracal - Osica de Sus
Pret: 125 - 220

 Festivalul de muzica "Rock Me" marcheaza Osica de Sus pe harta Romaniei! Aflat la prima sa editie, festivalul national de muzica "Rock Me" incepe sa isi deruleze povestea, in fiecare an, pentru toti fanii rockului: muzica poate transforma lumea pentru ca muzica poate transforma oamenii, ducandu-ne pe toti dincolo de preconceptii, bariere sociale, culturale sau geografice.

Editia din anul 2018 debuteaza vineri, 13 iulie cu trupe binecunoscute precum Luna Amara, Altar, OCS (Omul cu Sobolani), Vita de Vie si timp de trei zile vor incanta si energiza publicul prin puterea si armonia muzicii impreuna cu alte formatii notorii in tara si peste hotare.

Sprijinind dezvoltarea culturala a Olteniei, primaria comunei Osica de Sus si Ministerul Culturii si Educatiei vor deschide festivalul vineri, 13 iulie, incepand cu orele 14:00.

Programul evenimentului poate fi consultat pe pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/RockMeFestival/ si pe website-ul official www.rockme.ro.

In perioada 19 februarie - 19 martie 2018 se pot achiziona bilete la pret special de 125 lei, dupa aceastã perioada urmand sa fie puse la vanzare la pretul de 220 lei.

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

 Sustinand acest amplu eveniment cultural, partenerii oficiali ai organizatorului invita toti iubitorii de rock sa se lase purtati de magia muzicii pe durata acestor trei zile inedite la "Rock Me"-Osica Fest 2018.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook