ROCK THE CITY 2012 la Romexpo: Concerte Guns N Roses, Machine Head si multi altii

29 Iunie 2012 - 01 Iulie 2012
Bucuresti - Romexpo
Pret: 180-450 Lei

Incepe Rock The City, unul din cele mai asteptate evenimente ale verii.

Poze Rock The City - Ziua 1: Heaven Shall Burn, Celelalte cuvinte si altii

Poze Rock The City - Ziua 2: Machine Head, BLS, Soulfly, Lacuna Coil

Poze Rock The City - Ziua 3: Guns N Roses, Evanescence

Concertul Godsmack a fost anulat


Desfasurat intre 29 iunie si 1 iulie 2012, Tuborg GreenFest powered by Rock The City mizeaza pe gradul ridicat de civilizatie dovedit de nenumarate ori de publicul roman, rasplatind spiritul ecologist al acestuia cu multe premii.

Tuborg GreenFest powered by Rock The City este un festival care incurajeaza pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului, precum si colectarea selectiva a deseurilor. Pentru a incuraja acest tip de comportament civilizat, Umbrela Verde – programul de protectie a mediului initiat de compania Tuborg, va fi activ pe parcursul celor trei zile de festival pentru a promova pastrarea curateniei si a recompensa participanii care vor colecta paharele de plastic.

Compania Tuborg recomanda consumul responsabil de bere si reaminteste participantilor la festival ca persoanelor sub 18 ani le este interzis consumul de alcool.

Organizatorii festivalului informeaza publicul in legatura cu programul zilnic al festivalului, de la orele de acces pana la reperele orare aferente fiecarui concert in parte. De asemenea, sunt aduse la cunostina publicului larg, o serie de reguli generale, aplicabile la nivel internaional si valabile la Tuborg GreenFest powered by Rock The City.

Vineri, 29 iunie:

Heaven Shall Burn    21:45 - 22:45
Celelalte Cuvinte    20:30 - 21:30
Timpuri Noi        19:00 - 20:00
Luna Amara         17:45 - 18:45
Old Green         17.00 - 17:30
Portile se deschid:    16:30

Sambata, 30 iunie:

Machine Head        21:30 - 23:00
Black Label Society     19:45 - 21:00
Soulfly               18:15 - 19:15
Lacuna Coil         16:45 - 17:45
Saxon             15:30 - 16:15
Sweet Savage        14:15 -15:00
Portile se deschid:    13:30

Duminica, 1 iulie:

Guns N´Roses        20:00 - 23:00
Evanescence        17:45 - 19:00
The Cult        16:15 - 17:15
Within Temptation    14:45 - 15:45
Ugly Kid Joe        13:45 - 14:15      
Portile se deschid:    13:00

Recomandari generale

Publicul roman are experienta concertelor mari si intelege ca exista un set de reguli internationale, a caror aplicare ajuta la garantarea sigurantei si a confortului tuturor participantilor. Printre acestea se numara lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roaga publicul sa NU le aduca la festival: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, bagaje sau geni voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

Accesul in spatiul festivalului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Pentru confortul participantilor la festival si bunul mers al evenimentului, organizatorii recomanda publicului sa vina din timp la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare. Punctul de acces in zona de concert este situat la intrarea in complexul Romexpo dinspre Piaa Presei Libere.

Pentru ca traficul din zona sa nu perturbe accesul la festival, organizatorii recomanda publicului sa utilizeze transportul in comun. In situatia folosirii autoturismelor personale, vor exista locuri de parcare contra-cost, la pretul de 10 lei/zi, situate in cadrul complexului Romexpo, in parcarile C si D.  Datorita zgomotului foarte puternic produs in cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomanda prezena la festival a copiilor sub 12 ani. Din acelai motiv, prezena copiilor sub 7 ani este strict interzisa. Organizatorii avertizeaza participanii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Se recomanda cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referinta ale rock-ului mondial in recitaluri extraordinare. Dupa ce a facut inconjurul Europei alaturi de artisti si trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest aduce si in Romania o atmosfera incendiara garantata de trupele de calibru, experienta unica si Tuborg, berea cea mai implicata in muzica.

Biletele pentru Tuborg GreenFest  powered by Rock The City sunt puse in vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si pe www.eventim.ro.

Concerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook