Rockabella lanseaza noul single "Naluca" printr-un concert pe 22 septembrie la Expirat


22 Septembrie 2020
Bucuresti - Expirat Halele Carol
Pret: 30-50

 Rockabella lanseaza noul single “Naluca” printr-un concert pe 22 septembrie la Expirat.

Seria de concerte Backyard Acoustic Season se apropie de final. In regimul intim si special, cum deja te-ai obsnuit, safe in conditiile exceptionale de azi si respectand tot ceea ce trebuie respectat.

Cele 3 concerte consecutive ce vor inchide sezonul Backyard Acoustic 2020 vor avea loc in terasa, la Expirat luni, marti si miercuri, pe 21, 22 si 23 septembrie alaturi de: Pinholes, Rockabella si byron.

Te rugam, citeste informatiile pana la final pentru ca regulile jocului schimbate, iar trupa este impartita, cum si noi suntem nevoiti sa fim separati. Si am vrea sa stii toate regulile de la bun inceput. :)

Saptamanal, din 1 iulie, seria de concerte open air cu artisti locali din zona alternative – Backyard Acoustic Season – se reinstaleaza in terasa de la Expirat, la initiativa Overground Music, intr-un format reconsiderat si adaptat situatiei si locului, renuntand la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrans – aproximativ 100 dintre voi per reprezentatie.

• Trupa va concerta fara scena, iar pe membri ii vei gasi in diferite locuri din terasa

• Am optimizat spatiul din terasa in asa fel incat toate locurile sa aiba vizibilitate la cel putin o parte din membrii trupei – de la unele dintre ele vei vedea tot, de la unele mai putin, iar acest lucru se va reflecta in pretul biletului. Vei auzi tot de oriunde stai si vei auzi bine.

• Te vei bucura de experienta de la locul tau la masa, predefinit, pe care ti-l vei putea alege atunci cand cumperi biletul. Nu vor exista bilete in picioare sau fara loc. Mesele vor fi distantate conform normelor in vigoare. Te rugam insistent sa nu muti mesele si scaunele.

• Biletele se vor putea achizitiona pe pachete cu locuri la masa/high chairs de 4, 3 sau 2 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, asa ca te incurajam sa faci din Backyard-urile de azi o experienta de grup.

• Vom respecta cu strictete orele de open doors si orele de incepere si incheiere a concertului, asa ca te rugam mult sa ajungi la timp pentru a ne ajuta sa gestionam in siguranta fluxul de acces, procedurile de dezinfectare si igienizare a spatiului si programul de eveniment.

• Te rugam sa respecti la randul tau toate normele in vigoare, sa porti masca si sa respecti distanta de minim 1.5 metri atunci cand esti la acces, la bar sau in spatiile comune si sa ai grija de tine si de cei din jur.

• Te rugam sa fii alaturi de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezenta ta la un Backyard inseamna mai mult, acum, decat a insemnat vreodata. Vom face tot ce putem ca experienta sa fie una cat mai buna in conditiile date. Si suntem siguri ca pe parcurs, va fi din ce in ce mai bine.

Marti, 22 Septembrie, Rockabella canta la Expirat in cadrul Backyard Acoustic Season si anunta cel mai nou single si videoclip, “Naluca”.

Inregistrata si produsa in izolare, “Naluca” ne confrunta cu nevoia halucinanta de a evada si de a ne simti din nou vii.

Single-ul se va lansa impreuna cu o versiune live si un videoclip extras din concertul Rockabella sustinut la Arenele Romane, in Februarie 2020.

Rockabella imbina influente art-rock, alternative si indie-pop cu insertii de neasteptat in cantece-poveste despre momentele care ne transforma.

Din componenta trupei fac parte Teodora Morosanu - voce, Andrei Ilie - tobe, Bogdan Diaconeasa - bass si Stefan Mustata - chitara.

Categoriile de bilet si preturile sunt urmatoarele:

• VIZIBILITATE BUNA, 4 locuri (4 x bilete la 50 lei si locuri la masa in zona cu vizibilitate buna) – 200 lei

• VIZIBILITATE BUNA, 2 locuri (2 x bilete la 50 lei si locuri la masa in zona cu vizibilitate buna) – 100 lei

• VIZIBILITATE REDUSA, 4 locuri (4 x bilete la 30 lei si locuri la masa in zona cu vizibilitate redusa) – 120 lei

• VIZIBILITATE REDUSA, 3 locuri (3 x bilete la 30 lei si locuri la masa in zona cu vizibilitate redusa) – 90 lei

Urmariti cele mai noi informatii despre seria de concerte pe paginile de Facebook Backyard Acoustic Season sau Overground Music.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara..Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook