Rocking For Charity pe 14 Noiembrie in Quantic din Bucuresti

14 Noiembrie 2017
Abrud - Quantic
Pret: 35 RON

 Asociatia Ladies’ Circle nr. 16 Bucuresti este o organizatie non-guvernamentala dedicata proiectelor de caritate, infiintata sub umbrela Ladies’ Circle International. Activitatea noastra consta in implicarea in diverse proiecte pentru sustinerea comunitatii locale.

In prezent se afla in derulare campania „O sansa la viata”, o campanie de constientizare asupra ratei crescande de nasteri premature in Romania si de strangere de fonduri pentru dotarea maternitatilor cu incubatoare. Desi nu exista studii privind cauzele prematuritatii, statisticile arata ca la nivel mondial se inregistreaza 15 milioane de nateri premature anual, iar mai mult de un milion de bebelusi nascuti prematur mor in fiecare an. Datorita acestui fapt, problematica prematuritatii este recunoscuta mondial, iar ziua de 17 noiembrie a fost declarata ziua internationala a prematuritatii.

In Romania se nasc anual intre 20.000 si 24.000 de copii prematuri. In cursul anului 2015, rata nasterilor premature a fost de 11%, aproape dubla fata de tarile din Europa de Vest. Cu toate acestea, avem doar 20 de maternitai de gradul trei, unde pot fi ingrijiti in condiii optime copiii nascui prematur, dintre care in Bucuresti 3 (Filantropia, Cantacuzino si Polizu).

In cadrul acestei campanii, organizam concertul caritabil ROCKING FOR CHARITY in data de 14 noiembrie 2017, ora 19:30, la Quantic Club. Artisti invitati: Alma Nicole - Romania, Friend of Gods - Grecia, Rita Mosss - Grecia si, pentru prima data in Romania, Decline the Fall - Malta.

Vino si tu si ofera o sansa la viata copiilor nascuti prematur.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook