Rockoteca LIVE: Battle of the Genres - Metal vs Alternative vs Punk. Eveniment Caritabil

21 Februarie 2021
Europe - vStage
Pret: 10.2

Anul 2021 aduce un throwback online pentru Rockoteca, duminica, 21 Februarie, de la ora 20:00 - LIVE ONLINE STREAMING pe metalhead.ro si vstage.ro

Battle of the Genres aduce trei categorii de fani impreuna pentru a face ce stim noi mai bine - sa ne bucuram de muzica. Ne poti transmite genul preferat achizitionand biletul cu titlul reprezentativ acestuia, iar la final vom anunta titlul cu cele mai multe achizitii. Noi punem muzica, ca la Rockoteca, tu te bucuri de ea.

Evenimentul este caritabil iar un bilet costa doar 10 lei + taxe procesare.

Pentru ca ne dorim sa dam din aceasta pasiune mai departe, toate incasarile obtinute din acest eveniment vor fi donate catre Taxiul cu Bomboane, pentru a duce bucuria noastra mai departe. ROCKOTECA va avea loc pe METALHEAD.ro si este 100% LIVE. Avem si chat unde sa povestim :)

In mailul cu biletele primit de la noi, veti avea un buton de “Vezi Online”. Este suficient sa il apasati, iar acesta va deschide pagina evenimentului online cu codul de acces precompletat. Un cod poate fi folosit pe un singur device in acelasi timp. 

Biletele se pot achizitiona de pe www.iabilet.ro.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook