Sabaton si Accept canta pe 11 martie 2017 la Bucuresti


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Sabaton Sabaton Sabaton Sabaton
Adauga si tu o poza

11 Martie 2017
Bucuresti - Arenele Romane (cort incalzit)
Pret: 95

13.03.2017

Poze de la Sabaton, Accept si Twilight Force

Sabaton au sustinut in acest weekend un nou concert plin de energie pentru publicul din Romania! Invitatii speciali au serii au fost ACCEPT si Twilight Force, o reteta perfecta pentru unul dintre cele mai asteptate concerte ale primaverii!

Fotografiile de la concert pot fi vizualizate >>AICI<<

Credite Foto: Florin Matinca si DieRatte Photography

23.02.2017

Sabaton si Accept la Bucuresti: Program si Reguli de Acces

Sabaton, Accept si Twilight Force canta la Arenele Romane (cort incalzit) pe 11 martie in cadrul turneului "The Last Tour"!  Mult asteptatul concert de la Bucuresti este SOLD-OUT! Pentru acest eveniment biletele nu vor mai fi suplimentate si, deasemenea, nu se vor mai gasi la intrare! 


 

 

 

 

PROGRAM

18:00 - Acces Public

19:00 - 19:30 - Twilight Force

20:00 - 21:00 - Accept

21:30 - 23:00 - Sabaton

 

REGULI DE ACCES

ATENTIE: FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS !!! Se fumeaza doar in locurile special amenajate !!!

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 18:00, iar concertele incep la ora 19:00

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 18:00, dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane, nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet.

Accesul copiilor este permis pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid. 

Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos. La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.

 

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vin, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele.

 

MASURI DE SIGURANTA

Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane au facut inca 4 iesiri de urgenta in cort  (cu sageti verzi pe harta de mai jos) asa ca acum sunt 6 plus inca una in spatele scenei. A fost instalat un sistem de iluminat automat in caz de intrerupere a curentului electric. De asemenea, vom avea si 2 pompieri la fiecare concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului.

De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc. 

De asemenea, inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot staff-ul si echipele care lucreaza la concert.

Harta Arenele Romane: http://bit.ly/hartaAreneleRomane 

 

OBLIGATIILE PUBLICULUI

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL ;

-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;

-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate. 

 

Un warmp-up party pentru METALHEAD Meeting 2017

21.02.2017

Concertul Sabaton si Accept de la Bucuresti este SOLD OUT

Mult asteptatul concert Sabaton de la Bucuresti este SOLD-OUT! Alaturi de suedezi vor canta pe 11 martie, pe scena Arenelor Romane, ACCEPT si Twilight Force! Pentru acest eveniment biletele nu vor mai fi suplimentate si, deasemenea, nu se vor mai gasi la intrare! Va recomandam cu drag celelalte concerte pe care le-am pregatit anul acesta pentru voi:

Asking Alexandria - 12 martie - Arenele Romane

Shining - 25 martie - fabrica

Apocalyptica - 6 aprilie - Sala Palatului

Metalhead Meeting Festival - 24 si 25 iunie - Arenele Romane

Evanescence - 29 iunie - Arenele Romane

 

Despre turneul "The Last Tour"

Par Sundstrom, basistul Sabaton a declarat: „We have just finished our new album, which is titled THE LAST STAND and we know we have done a great album, which all fans of SABATON can appreciate for many years. If it is the best album of us, time will tell… But what we can tell for sure is that THE LAST TOUR will be the biggest and best tour of SABATON ever. It is the tour we have been looking forward to do for all these years!“

Wolf Hoffmann, chitaristul ACCEPT: „Accepting a tour with SABATON is the result of a very cool relationship we have with the band. It was a great pleasure to tour with them in USA and we followed their career with respect over the years. We have not seen a band who has such a clear vision where they want to go and it is rare that bands can translate their visions into real action. SABATON are a hard working band and are a serious role model for aspiring musicians and young bands. We are looking forward to have an exciting tour - especially after we have been in the studio for a while and sure feel some kind of cabin fever…“ 

 

Despre Twilight Force

Fundatia grupului a fost pusa in anul 2011, iar primul album full lenght Twilight Force, "Tales of Ancient Prophecies", a fost lansat in 2014. In prezent, membrii formatiei au pregatit un nou material plin de aventuri si mistere, "Heroes of Mighty Magic", un album ce cuprinde un set de doisprezece piese electrizante menite sa scufunde publicul intr-un univers in care povestile cu magie, creaturi mitologice si cavaleri sunt impodobite cu melodii energice si aranjamente orchestrale excelente. Noul album, dezvaluit publicului pe 25 August sub egida Nuclear Blast, ascunde cateva colaborari neasteptate cu artisti precum Joakim Broden, solistul trupei Sabaton si Fabio Lione, solistul trupei Rhapsody Of Fire.

"If there ever was a band I've wanted to tour with it's these guys! Not only good friends of us, but they also pushed the boundaries of Metal further into the dimension of madness where "less is more" simply doesn't exist. How can less be more? MORE is always more! That's why we love these guys and want to go on tour with them!", a marturisit Joakim Broden, solistul formatiei Sabaton

 

Un eveniment METALHEAD

26.08.2016

Twilight Force canta alaturi de Sabaton si Accept la Arenele Romane pe 11 martie

Sabaton si Accept canta la Arenele Romane (cort incalzit) pe 11 martie in cadrul turneului "The Last Tour" in cadrul unui eveniment METALHEAD ! Twilight Force este a treia trupa de pe afis, trupa in premiera in Romania dupa ce a fost aleasa sa porneasca intr-o aventura muzicala alaturi de Sabaton si Accept in turneul din 2017 ! Twilight Force, s-a facut remarcata pe scena metalului din intreaga lume prin concertele cu tematici fantasy si medievale pe care le pune in scena.

Fundatia grupului a fost pusa in anul 2011, iar primul album full lenght Twilight Force, "Tales of Ancient Prophecies", a fost lansat in 2014. In prezent, membrii formatiei au pregatit un nou material plin de aventuri si mistere, "Heroes of Mighty Magic", un album ce cuprinde un set de doisprezece piese electrizante menite sa scufunde publicul intr-un univers in care povestile cu magie, creaturi mitologice si cavaleri sunt impodobite cu melodii energice si aranjamente orchestrale excelente. Noul album, dezvaluit publicului pe 25 August sub egida Nuclear Blast, ascunde cateva colaborari neasteptate cu artisti precum Joakim Broden, solistul trupei Sabaton si Fabio Lione, solistul trupei Rhapsody Of Fire.

"If there ever was a band I've wanted to tour with it's these guys! Not only good friends of us, but they also pushed the boundaries of Metal further into the dimension of madness where "less is more" simply doesn't exist. How can less be more? MORE is always more! That's why we love these guys and want to go on tour with them!", a marturisit Joakim Broden, solistul formatiei Sabaton

Twilight Force vor canta in premiera in Romania si vor pune in scena un concert rupt din cartile lui J. R. R. Tolkien.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de persoane.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

21.06.2016

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Sabaton si Accept

 Sabaton si Accept canta la Arenele Romane (cort incalzit) pe 11 martie in cadrul turneului "The Last Tour" in cadrul unui eveniment METALHEAD!

Biletele au pentru concert au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate online de pe www.iabilet.ro precum si din reteaua iaBilet (http://www.iabilet.ro/retea - (Magazinul Muzica, reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Cafe, cele 1500 de automate self-serving ZebraPay, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex si Beraria H) 

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de persoane.

Un eveniment METALHEAD

20.06.2016

Sabaton si Accept canta pe 11 martie 2017 la Bucuresti

 Sabaton si Accept canta la Arenele Romane (cort incalzit) pe 11 martie in cadrul turneului "The Last Tour" in cadrul unui eveniment METALHEAD ! Biletele se pun in vanzare pe 21 iunie pe www.iabilet.ro si in reteaua www.iabilet.ro/retea !

Pär Sundström, basistul Sabaton a declarat: „We have just finished our new album, which is titled THE LAST STAND and we know we have done a great album, which all fans of SABATON can appreciate for many years. If it is the best album of us, time will tell… But what we can tell for sure is that THE LAST TOUR will be the biggest and best tour of SABATON ever. It is the tour we have been looking forward to do for all these years!“

Wolf Hoffmann, chitaristul ACCEPT: „Accepting a tour with SABATON is the result of a very cool relationship we have with the band. It was a great pleasure to tour with them in USA and we followed their career with respect over the years. We have not seen a band who has such a clear vision where they want to go and it is rare that bands can translate their visions into real action. SABATON are a hard working band and are a serious role model for aspiring musicians and young bands. We are looking forward to have an exciting tour - especially after we have been in the studio for a while and sure feel some kind of cabin fever…“ 


Un eveniment METALHEADDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook