Scarlet Aura lanseaza 'The Book of Scarlet' Volumul 1 la Libraria Libmag


19 Decembrie 2018
Bucuresti - Libraria Libmag
Pret: 45 - 100 RON

 Scarlet Aura, cea mai cunoscuta trupa de Heavy Metal din Romania cu voce feminina lanseaza odata cu noul album intitulat “Hot`n`Heavy”, primul volum – Ignition -  din trilogia fantasy  “The Book of Scarlet”! 

Cartea este scrisa in limba engleza de catre Aura Danciulescu,vocea Scarlet Aura, si contine in povestea fantasy versurile melodiilor de pe albumul “Hot'n'Heavy”.  

“Imi doream foarte mult sa invit in lumea Scarlet pe care noi o traim, despre care noi cantam, un public cat mai mare si din acest motiv am ales sa scriu aceasta carte. Doar cateva titluri ale melodiilor de pe album ca “Hail to you!”, “Hate is evanescent, Violence is forever”, “Light be my guide” sau “Fallin' to pieces” vor creiona actiunea dar si personajele din carte pe care le veti gasi nu doar fantastice ci si foarte simpatice. Versurile si melodiile in sine vin in completarea intamplarilor sau ale emotiilor transmise si recomand cu mare drag ca atunci cand le cititi sa ascultati melodia respectiva de pe album. Va garantez ca astfel veti atinge o mai buna cunoastere a noastra ca artisti, o mai buna intelegere a mesajelor noastre si de ce nu, o calatorie fantastica intro lume superba pe care o adoram, in care cu spiritul traim zi de zi pe scena atat prin spectacolul pe care il oferim dar si prin mesajele pe care dorim sa le transmitem si nu in ultimul rand poate va veti regasi chiar pe voi! ” declara Aura. 

Cartea include si noua schite realizate chiar de autoare, astfel ca ne putem bucura atat simtul vizual cat si cel auditiv, ducandu-ne cu mintea intro lume fantasy cu eroi ce se sacrifica pentru binele suprem al omenirii. 

Coperta a fost realizata de Iulian Agapie iar grafica de Rafael Fau. 

Pentru lansarea ce va avea loc pe 19 Decembrie in Bucuresti la libraria Libmag de pe Bulevardul I.C.Bratianu nr. 6 se pun in vanzare bilete, pe iabilet.ro, la pretul de 45 lei.  In pretul biletului intra un album “Hot'n'Heavy” ce poate fi ridicat in ziua lansarii de carte direct din librarie.  

Poze Poze pentru articole - Scarlet Aura

Mai multe despre Scarlert Aura gasiti pe www.scarletaura.net 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea:Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook