Shape of Despair si Clouds concerteaza la Bucuresti

29 Aprilie 2017
Pret: De la 60 de lei

SHAPE OF DESPAIR si CLOUDS vor concerta pentru prima data la Bucuresti pe data de 29 aprilie 2017. Trupele se intorc in Romania dupa concertul sustinut in urma cu un an la Alba Iulia in cadrul Dark Bombastic Evening. Evenimentul va avea loc in club Quantic.

Primele 60 bilete pentru acest eveniment vor costa 60 lei, pretul urmand sa fie valabil pana la data de 16 octombrie 2016, pretul urmand sa creasca dupa epuizarea biletelor sau din data de 17 octombrie.

Biletele sunt disponibile incepand din data de 8 septembrie 2016 in format electronic pe www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro/retea – club Quantic, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX (partener Telekom), reteaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, dar si la Hard Rock Cafe Bucuresti, Beraria H.

Pagina oficiala a evenimentului

Grupul finlandez SHAPE OF DESPAIR fondat in anul 1995 de catre inca-actualii membri JARNO SALOMAA si TOMI ULLGREN, este unul dintre numele cu cea mai puternica rezonanta in materie de funeral doom metal.

Pana in anul 1998, SHAPE OF DESPAIR au purtat numele RAVEN. In acelasi an, trupa a lansat, in formula de duo, primul ei demo, intitulat „ALIVE IN THE MIST„. 2 ani mai tarziu, in aceeasi formula de duo, SHAPE OF DESPAIR au lansat primul album, „SHADES OF …„, prin casa de discuri Spikefarm Records.

Un an mai tarziu, in 2001, SHAPE OF DESPAIR lanseaza al doilea album, „ANGELS OF DISTRESS„. In anul 2004, trupa a ajuns la formula de cvintet, prin cooptarea si lanseaza albumul „ILLUSION’S PLAY„.

In anul 2010, trupa lanseaza un nou EP, intitulat „WRITTEN IN MY SCARS„, dar si un split EP cu trupa Before The Rain.

In 2015, trupa a lansat cel de-al 4-lea album, „MONOTONY FIELDS„ album care a fost primit cu review-uri pozitive de catre presa de specialitate din intreaga lume.

CLOUDS este un nou proiect muzical creat in Marea Britanie de romanul DANIEL NEAGOE . Trupa abordeaza genuri caracteristice trupelor din care DANIEL a facut sau inca mai face parte – funeral atmospheric doom / death metal.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook