Siberian Meat Grinder // Rhemorha canta la Rockstadt pe 11 iulie


11 Iulie 2019
Brasov - Rockstadt
Pret: 30-40

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid.Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Ce s-ar intampla daca s-ar amesteca speed-thrash cu hardcore punk, hip-hop, stoner rock si black metal ? Si daca s-ar arunca peste acestea versuri inspirate de cultura de strada, skateboarding si graffiti impreuna cu masti pe scena si bannere ce afiseara marele Urs Tar ? S-ar obtine o masina de moshpit de neoprit intr-un show care atrage public de la Moscova la Berlin si care se numeste Siberian Meat Grinder.

Stilul unic si showurile energice au facut posibil ca trupa sa cante la cele mai importante festivaluri de muzica extrema cum ar fi Brutal Assault, With Full Force, Ressurection Fest, Groezrock, Pod Parou, Superbowl of Hardcore, Punk Rock Holiday, Fluff Fest, Resist To Exist alaturi de Terror, Sick Of It All, Nasty, Deez Nuts, Agnostic Front, Napalm Death, Power Trip, Ratos De Porao, Born From Pain, Skeletonwitch, Entombed A.D., Obituary, Sodom, Slayer si multi altii.

Trupa s-a format in 2011 de catre veteranii scenei underground de hardcore-punk si rap din Rusia. Siberian Meat Grinder a castigat repede popularitate dupa single-ul de debut devenit si un imn crossover thrash „Hail To The Tzar”, urmat de doua mini-albume „Hail To The Tzar” (2012) si „Versus The World” (2013). Amandoua materialele au fost lansate ca un singur album pe CD si Vynil de catre Dirty Six/Destiny Records in 2015. Lansarea a fost primita cu entuziasm enorm de catre fani dar si de catre critici, ajungand pe locul 10 in Top20 CoreTex in 2015.

Un rol distinct in succesul trupei l-au jucat numeroasele videoclipuri lansate si produse de catre trupa care arata lumea Siberian Meat Grinder: mosh-pit-uri gigante, stagedive, trenuri acoperite cu graffiti, figuri neomenesti cu masti de urs, motociclisti, gasti mistice de skateboarding si ritualuri criptice in paduri. Videoclipul oficial pentru piesa „Walking Tall” contine scene in care apare chiar Vinnie Stigma din Agnostic Front.

Alta amprenta a trupei adorata de catre fani este merchandise-ul original produs de cativa dintre cei mai buni artisti din Rusia, dedicat Ursului Tar, mascota trupei si conducatorul Iadului Siberian.

Datorita acestei dedicari absolute, muncii depuse si pasiunii pentru musica si cultura underground, trupa a reusit sa isi creeze propria subcultura in interiorul unei subculturi, atragand adepti din intreaga lume.

In prezent Siberian Meat Grinder inregistreaza un nou album si se pregateste pentru noi turnee pentru a imprastia in toata lumea pandemia hardcore metal Siberian in numele Ursului Tar.

Vladimir- vocal

Robert – vocal

Max – chitara

Dmitry - chitara

Artemy - bass

Egor - tobe

https://www.facebook.com/SIBERIANMEATGRINDER

https://vk.com/siberianmeatgrinder

http://www.youtube.com/smgtsar

http://instagram.com/siberianmeatgrinder

RHEMORHA

Rhemorha sunt veterani ai undergroundului din Siberia pe linie de groove metal. Infiintata in 2007, trupa a cucerite repede scena locala cu EP-ul de debut “Rhemorha” urmat de un album full length in 2009 si intitulat “I”.

In urmatorul un an si jumatate, Rhemorha a impartit scena cu nume ca Soulfly, As I Lay Dying, All Shall Perish, Soilwork si altii. In vara anului 2010 trupa participa la festivalul Masters Of Rock din Vizovice (Cehia). Incurajati de feed-back-ul pozitiv primit, Rhemorha se intoarce in Rusia pentru un turneu cu Sepultura si sa deschida cateva concerte cu Korn, Scorpions si Papa Roach. Urmatorii doi ani trupa a lucrat la cel de-al doilea album iar apoi a luat o pauza de 3 ani din motive personale.

In iulie 2018 trupa se reintoarce in Europa pentru mai mai multe festivaluri si concerte de deschidere pentru Judas Priest si Soulfly. Pe 24 decembrie 2018 Rhemorha a lansat cel de-al doilea album “Natural Born Groove” produs de Jason Suecof, un album de metal oldschool ce are invitati si pe Andreas Kisser (Sepultura) si Logan Mader (ex. Machine Head, Soulfly).

Alex Pakhomov - chitara

Sergey Polanskiy - chitara

Alex Zinoviev - bass

JP - voce

Mike Kiryushchenko - tobe

Music:

https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nWH922iG9OnCYkKiBHOnTE5E7vm40BKbM

Live:

https://www.youtube.com/watch?v=Aic2g2bgAtM

https://www.youtube.com/watch?v=Be11toVcWoM

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

 Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in taraDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook