Sibiu: Concert Alternosfera pe 7 mai

Sibiu: Concert Alternosfera pe 7 mai

07 Mai 2022
Sibiu - Sala Transilvania
Pret: 80-120

 De aproape doua luni de zile, Sibiul a devenit #acasa pentru 3 dintre cei 5 membri ai trupei noastre. Asadar, un concert in acest minunat oras care ne-a primit cu bratele deschise este modul nostru de a multumi oamenilor extraordinari pe care i-am cunoscut aici.

Suntem obisnuiti sa cantam la marile festivaluri ale Sibiului – ARTmania, FOCUS Festival, insa un concert doar al nostru pentru publicul sibian nu am mai avut de multi ani.

Pregatim un show de proportii pentru evenimentul din 7 mai, care va avea loc in Sala Transilvania.

Avem foarte putin timp la dispozitie pentru a pregati toate detaliile insa speram ca entuziasmul nostru sa fie molipsitor si pentru prietenii nostri care ne asculta.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Alternosfera te cheama!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:f