Slowride Transalpina Fest intre 14 si 16 iulie la Baia de Fier

14 Iulie 2017 - 16 Iulie 2017
Abrud - Baia de Fier
Pret: 15-40 Lei

13.07.2017

Reminder: Incepe Slowride Transalpina Fest trei zile de festival, parada moto si concerte rock

 Mii de motociclisti si iubitori ai muzicii rock sunt asteptati, la finalul acestei saptamani, la Baia de Fier, judetul Gorj, pentru a participa la Slowride Transalpina Fest. 

Timp de trei zile, intre 14 si 16 iulie, Transalpina va rasuna de motoare si concerte rock. Pe scena amplasata in fata Pesterii Muierilor vor concerta cele mai iubite trupe ale rock-ului romanesc: Trooper, Altar, Bucovina, ZOB, Alex and The Fat Penguins si multi altii. 

Pe participanti ii asteapta o zona de campare cu toate facilitatile incluse, food & bar, concursuri moto cu premii, activitati in aer liber, o zona dedicata copiilor si expozitii de accesorii si produse moto cu vanzare. 

"Vom avea si momente inedite in cadrul festivalului. Sambata, avem pogramata parda moto, la care sunt asteptati cateva sute de motociclisti. impreuna vom forma, in parada, cel mai mare tricolor din motociclete. Un alt moment inedit va fi Etapa Nationala de Strongman & Power Lifting. Cei mai buni sportivi la nivel mondial, cu o medie de inaltime de 192 cm si de greutate de 135 kg, se vor intrece in 6 probe de forta, indemanare si rezistenta. Se vor lupta cu bolovani si busteni grei de sute de kilograme, vor ridica bare uriase de metal si vor pune in miscare, prin forta proprie, un tir", a declarat Bogdan Mitu, presedintele SlowRiders RC.

 

Programul evenimentului:

Vineri, 14 iunie

Ora 12.00 - Deschiderea oficiala a festivalului.

Ora 19.00 - Concerte live: 

       - SIMBOLIC

       - SCARLET AURA

       - ALEX&THE FAT PEANGUINS

       - TROOPER

Ora 00.30 - Recital folk Tica Lumanare la foc de tabara 

 

Sambata, 15 iulie

Ora 12.30 - Pregatirea pentru parada si formarea celui mai mare tricolor din motociclete.

Ora 13.00 - Parada moto pe traseul 

Ora 15.00 - Etapa Nationala de Strongman & Power Lifting

Ora 16.00 - Concursuri cu premii prezentate de Cristian Hrubaru

Ora 19.00 - Concerte live: 

       - ALIAS

       - ZOB     

       - ALTAR

       - BUCOVINA

Ora 01.00 - Concert folk la foc de tabara.

Duminica, 16 iulie

Ora 10.00 - Mic dejun si cafeaua intre prieteni

Ora 14.00  - SLOWRIDE - back home

Slowride Transalpina Fest este organizat de SlowRiders RC, in parteneriat cu Primaria Baia de Fier, Prefectura Gorj, Consiliul Judetean Gorj si Asociatia Concesionarilor Cornesul Mare – Ranca – Gorj. 

Evenimentul va fi gazduit de Cristian Hrubaru, iar partenerul media al festivalului este Rock FM. 

Toate detaliile despre Slowride Transalpina Fest pot fi gasite pe www.slowridetransalpinafest.ro si pe Pagina de Facebook a evenimentului. 

Prima editie a Slowride Transalpina Fest are loc cu sustinerea partenerilor: Tuborg, Doncafe, REPSOL, BMW - Grup West Premium Oradea, Casa de Vinuri Cotnari,  Vulcanet, Rockstar, Jagermeister, Granini, Team Guard, OTI, SpeedFire Protection, Serviciul Public Judetean Salvamont Gorj si SeeDigital Set&Post. 

Biletele pentru Slowride Transalpina Fest pot fi cumparate online de pe Iabilet.ro si din magazinele partenere Iabilet.ro, precum si de la intrarea in zona de desfasurare a festivalului. 

16.06.2017

Slowride Transalpina Fest intre 14 si 16 iulie la Baia de Fier

SlowRiders RC sarbatoreste 5 ani de prietenie si motocicleala si cu aceasta ocazie organizeaza o mare petrecere in deplasare. Va asteptam sa ne sarbatorim impreuna si sa ne turam motoarele pe creasta de munte, in mijlocul verii, pe 14 - 16 iulie 2017 in Baia de Fier.

Pe Transalpina, locul de joaca al motociclistilor, vrem sa adunam toti prietenii din lumea moto si rock si sa sarbatorim asa cum stim noi, cu multa bere rece si mancaruri gustoase.

Stand de tatuaje, articole si accesorii din piele, echipamente si multe produse moto, alaturi de concursurile si parada moto sunt cateva din atractiile acestei aniversari.

Etapa nationala de STRONGMAN si POWER LIFTING va completa evenimentul, alaturi de concertele pe care vi le-am pregatit.

Vor fi alaturi de noi BUCOVINA, ALTAR, TROOPER , ZOB, ALEX & THE FAT PENGUINS I SCARLET AURA

Iar pentru a marca cum se cuvine acest eveniment, SlowRiders RC va propune sa formam impreuna cel mai mare tricolor din motociclete!

Sunt invitati si asteptati la festival toti iubitorii de motociclete din tara si de peste hotare.

Va asteptam!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook