SOUNDART FESTIVAL - o noua fuziune a expresiei artistice

04 Mai 2017 - 07 Mai 2017
Bucuresti - Quantic
Pret: 60-120 Lei

16.01.2017

Nightstalker vor urca pe scena festivalului SoundArt

Eclecticii heavy rock de la Nightstalker si-au confirmat prezenta la SOUNDART FESTIVAL si vor cobori in iarba gradinii de vara a clubului Quantic pentru a ne oferi o doza intensa din sound-ul toropitor ce a definit muzica lor in cei peste 25 de ani de activitate live asidua. 

NIGHTSTALKER - Baby, God Is Dead

Rock'n'Roll acid ponderat cu mult groove, linii de bass hipnotizante si secvente melodice capabile sa invinga limitele cunoasterii perceptibile sunt cateva dintre ingredientele care, dimpreuna cu vocea electrizanta a liderului Argy Galiatsatos, au adus recunoastere internationala grupului infiintat la Atena. 

Co-headlineri alaturi de ucrainenii de la Stoned Jesus, grecii de la Nightstalker vor contribui la exercitiul intercultural propus de festivalul SOUNDART cu piese clasice, dar si de pe noul lor album "As Above, So Below", al saptelea din discografie, lansat in octombrie 2016. 

Locul de desfasurare a concertului este unul cum nici nu se putea mai potrivit pentru un show Stoner autentic - gradina de vara a clubului Quantic oferind cu generozitate un refugiu verde in plin Bucuresti. 

Soundart Festival are loc in perioada 4-7 mai si este un eveniment inovativ in spectrul cultural autohton, reunind sub egida sa un ciclu de activitati interculturale outdoor - concerte live, simpozioane, lansari de carte, workshop-uri si vernisaje - scopul nodal al proiectului fiind crearea unor punti de transfer intre diferitele forme ale expresiei artistice. Biletele pot fi achitionate aici.

Poze Poze pentru articole - soundart

Trupe confirmate pana acum: Exivious (Olanda), Stoned Jesus (Ucraina), White Walls (Romania) si Lowbau (Austria).

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet: Agentiile Perfect Tour, Magazinele IQBox  si pe cele 1800 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Pagina de FB a evenimentului

05.01.2017

Ultima zi de oferta early bird la abonamentele Soundart Festival

Astazi, 05 ianuarie 2017, este ultima zi in care puteti beneficia de pretul special de 60 de lei la abonamentele pentru Soundart Festival. De maine, oferta early bird expira, iar noul pret va fi de 90 de lei. Evenimentul are loc pe 4-7 mai 2017 in gradina de vara a clubului Quantic.

Pana acum, organizatorii au confirmat prezenta supergrupului Exivious cu un show special de farewell, una dintre ultimele ocazii de a vedea aceasta trupa pe o scena in urma anuntului de adio facut de catre Tymon Kruidenier, fondatorul grupului. Pe scena festivalului vor urca si stonerii ucraineni de la Stoned Jesus. Cu ocazia aniversarii de 5 ani de la lansarea “Seven Thunders Roar”, trupa va canta intregul album in cadrul concertului. Celor doua trupe li se alatura Lowbau si White Walls.

Alte trupe vor fi anuntate in curand.

Abonamentele early-bird mai pot fi achizitionate doar astazi la pretul de 60 de lei in reteaua iabilet.ro la urmatorul link: http://bit.ly/2gsoI9l. In perioada urmatoare de vanzare, pretul va fi de 90 de lei. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la pretul de 120 de lei.

Pentru mai multe informatii sau orice fel de intrebari, va asteptam pe pagina evenimentului de pe FB http://bit.ly/2gXs852. Ne puteti contacta si prin mail la info@soundartfest.ro.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1800 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

22.12.2016

Stoned Jesus vor canta integral albumul 'Seven Thunders Roar' la SOUNDART Festival

Cum decembrie este luna suprizelor, Igor de la Stoned Jesus a anuntat ca trupa se pregateste intens pentru concertele din 2017, inclusiv show-ul din cadrul SOUNDART Festival din Bucuresti. La 5 ani de la lansarea materialului, stonerii ucraineni vor prezenta un setlist special, interpretand in fata publicului tot albumul "Seven Thunders Roar".

Igor a transmis urmatorul mesaj:

"Spring 2017 marks the 5th anniversary of "Seven Thunders Roar", so we thought we'd play it in its entirety on our upcoming shows! This is something we've never done before, so there's an exciting opportunity to take the almost-classic record on the road and see what happens. But few more surprises promised, too!"

Stoned Jesus sunt confirmati la SOUNDART Festival alaturi de Exivious, White Walls si Lowbau, eveniment ce are loc in gradina de vara a clubului Quantic, Bucuresti in perioada 4 - 7 mai 2017.

Primele semne de vara ale lui 2017 vor aduce cu ele unul dintre cele mai indraznete evenimente outdoor din Romania - SOUNDART Festival. Proiectat in jurul conceptului de interculturalitate, festivalul se va desfasura in perioada 4-7 mai, gradina de vara a Clubului Quantic din Bucuresti. Evenimentul va reuni multiple ramuri de manifestare a culturii contemporane, concerte live, simpozioane, lansari de carte, vernisaje si workshop-uri, scopul central al proiectului fiind crearea unor noi punti de transfer intre diferitele forme ale expresiei artistice.

Locul in care se va desfasura evenimentul este, de asemenea, unul cu totul aparte in peisajul ultra-urban al Bucurestiului. Gradina de vara a Clubului Quantic este o „cetate” verde chiar in inima capitalei, aflandu-se in imediata apropiere a Gradinii Botanice si Parcului Politehnici, un spatiu ideal pentru recreere, usor accesibil si generos. in alte cuvinte, un loc cum nu se putea mai potrivit pentru publicul interesat de cultura, preocupat de estetica lucrurilor ce-l inconjoara, public in care se regasesc persoane ce recunosc autenticitatea si contemplatia ca germeni ai creativitatii.

Poze Poze pentru articole - Stoned Jesus

Abonamentele early-bird pot fi achizitionate la pretul de 60 de lei in reteaua iabilet.ro . In perioada normala de vanzare, pretul va fi de 90 de lei. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la 120 de lei.

Pentru mai multe informatii sau orice fel de intrebari, va asteptam pe pagina evenimentului de pe Facebook. Ne puteti contacta si prin mail la info@soundartfest.ro.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1800 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara).

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Poze Poze pentru articole - Stoned Jesus

05.12.2016

SOUNDART FESTIVAL - o noua fuziune a expresiei artistice

Primele semne de vara ale lui 2017 vor aduce cu ele unul dintre cele mai indraznete evenimente outdoor din Romania - SOUNDART Festival. Proiectat in jurul conceptului de interculturalitate, festivalul se va desfasura in perioada 4-7 mai, gradina de vara a Clubului Quantic din Bucuresti. Evenimentul va reuni multiple ramuri de manifestare a culturii contemporane, concerte live, simpozioane, lansari de carte, vernisaje si workshop-uri, scopul central al proiectului fiind crearea unor noi punti de transfer intre diferitele forme ale expresiei artistice.

Eveniment consacrat contemporaneitatii, SOUNDART Festival gireaza pentru ingeniozitatea muzicii experimentale moderne ca ferment al procesului sincretic. Primele trei zile ale festivalului vor fi completate de concerte sustinute de numeroase si importante trupe apartinand sferelor rock Stoner si Progressive ale Europei, printre care regasim si grupuri autohtone. Primele formatii anuntate sunt Exivious (Olanda), Stoned Jesus (Ucraina), White Walls (Romania) si Lowbau (Austria), trupe de exceptionala exprimare artistica, ale caror aparitii live au toate ingredientele cu adevarat necesare pentru a captiva si inspira publicul.

Locul in care se va desfasura evenimentul este, de asemenea, unul cu totul aparte in peisajul ultra-urban al Bucurestiului. Gradina de vara a Clubului Quantic este o „cetate” verde chiar in inima capitalei, aflandu-se in imediata apropiere a Gradinii Botanice si Parcului Politehnicii, un spatiu ideal pentru recreere, usor accesibil si generos. in alte cuvinte, un loc cum nu se putea mai potrivit pentru publicul interesat de cultura, preocupat de estetica lucrurilor ce-l inconjoara, public in care se regasesc persoane ce recunosc autenticitatea si contemplatia ca germeni ai creativitatii.

Abonamentele early-bird pot fi achizitionate la pretul de 60 de lei in reteaua iabilet.ro . In perioada normala de vanzare, pretul va fi de 90 de lei. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la 120 de lei.

Cum multe alte surprize si detalii vor fi anuntate in viitorul apropiat, lasam loc, momentan, catorva precizari despre primele trupe confirmate la SOUNDART Festival:

EXIVIOUS: supergrupul olandez format in 2009 la initiativa lui Tymon Kruidenier ajunge pentru prima data in Romania. Cvartetul reuneste fosti membri Cynic, Pestilence, cat si muzicieni care activeaza in Dodecahedron si The New Dominion. Stilul Exivious imbina jazz fusion si metal intr-o viziune moderna excelenta. Recent, trupa a intrat in prestigiosul catalog Season of Mist pentru lansarea unui nou album.

http://bit.ly/2gXiD5K

STONED JESUS: cu siguranta cea mai cunoscuta trupa din Europa de Est cand vine vorba de stoner rock/psychedelic. Ucrainienii de la Stoned Jesus sunt renumiti pentru regalul de doom metal traditional, stoner rock si psychedelic pe care il prezinta cu succes fanilor la fiecare show al trupei, cat si pe cele trei albume de studio lansate pana in acest moment.

http://bit.ly/1qv0idX

WHITE WALLS: una dintre cele mai relevante trupe romanesti din aria progressive nu trebuia sa lipseasca din peisajul festivalului. White Walls au obisnuit publicul de-a lungul anilor cu materiale de calitate, iar anul 2016 a adus cu sine revenirea trupei cu un nou single, promovat intr-o serie de concerte.

http://bit.ly/2gXD58Z

LOWBAU: nascuta in undergroundul vienez in 2006, trupa austriaca aduce un blend de southern rock si sludge pe scena SOUNDART Festival. Chiar si numele materialelor lansate pana acum ofera indicii curiosilor despre ce inseamna sound-ul Lowbau - "A darker shade of Blues" si "Urban Voodoo".

http://bit.ly/2gXo58O

Pentru mai multe informatii sau orice fel de intrebari, va asteptam pe pagina evenimentului de pe Facebook. Ne puteti contacta si prin mail la info@soundartfest.ro.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Zi-ne parerea ta:

Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook