SPEAK FLOYD Outside the WALL pe 15 august in Club Quantic


15 August 2020
Bucuresti - Club Quantic
Pret: 80-100

 Speak Floyd revine in Quantic, de data asta in aer liber, cu un show numit "OUTSIDE THE WALL"-o parafraza a clasicul album Pink Floyd, cat si o butada la adresa vremurilor constrictive traite. Setlistul de spectacol va cuprinde atat o parte consistenta din "The Wall", cat si titluri din alte albume clasice, piese fara varsta si mereu actuale.

Speak Floyd este un grup rock format din pasionati ai muzicii legendarei formatii britanice de muzica progresiva Pink Floyd si care interpreteaza exclusiv piese ale acestei trupe.

Ca orice tribute-band,Speak Floyd incearca sa reproduca cat mai fidel nu doar muzica, ci si o stare de spirit care a marcat numeroase generatii.

Data fiind pasiunea pentru muzica Pink Floyd, un grup de muzicieni din Transilvania se hotarasc in ianuarie 2010 sa puna bazele acestui proiect.In scurta vreme, au stabilit un repertoriu care sa cuprinda piese de pe cele mai reprezentative albume Pink Floyd.

Pe parcurul anilor, Speak Floyd au abordat maniera de “concert concept” in care si-au propus sa interpreteze albumele de referinta ale Pink Floyd exact la modul cum exista in original.

Astfel, in 2016 are loc prezentarea “Welcome to the Machine Tour”- replica fidela a albumului “Wish you were here”, concert inregistrat de TVR Cluj si intens promovat.

Apoi, pe 1 Martie 2018, exact la 45 de ani de la lansarea albumului “The Dark Side of the Moon”, Speak Floyd lanseaza proiectul omonim.

Deoarece pe 30 noiembrie 2019 s-au implinit 40 de ani de la lansarea dublului album “The Wall”, Speak Floyd propun acelasi concept, exact ca in original si vor lansa acest show aniversar.

O munca extrem de complexa si de ambitioasa, un proiect foarte greu dar si foarte frumos.

Pe parcursul celor aproximativ 2 ore de spectacol vor rula proiectii produse special de catre artistul clujean Calin Chiorean care este si cel care a creat visual ID si brandingul Speak Floyd.

Toti membrii din proiectul Speak Floyd sunt muzicieni cu experienta si cunoscuti din alte proiecte:

Dudu Isabel-vocal,percutie

Sandy Deac- clape, voce, acoustic & electric guitars

Kovacs"Kovi" Laszlo - electric & acoustic guitars

Razvan Rotis – tobe si percutie

Tudor Pop - bass

Edi Raita - clape

Gentiana – lead & backing vocals

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook