Stratovarius si Sonata Arctica pe 7 Noiembrie in Quantic

Stratovarius si Sonata Arctica pe 7 Noiembrie in Quantic

07 Noiembrie 2023
Bucuresti - Quantic Club
Pret: 106,95

06.11.2023

Stratovarius nu va mai canta in concertul de la Bucuresti

 Dragii nostri, Timo de la Stratovarius are probleme de sanatate si nu poate canta nici astazi nici maine (Cluj-Napoca si Bucuresti)

Dragii nostri, Timo de la Stratovarius are probleme de sanatate si nu poate canta nici astazi nici maine (Cluj-Napoca si Bucuresti)

Asa ca programul se modifica iar Induction si Sonata Arctica vor canta mai mult. Open Doors ramane tot la 19:00

 


PROGRAM

OPEN DOORS:    19:00

Induction:              20:00-21:00

Sonata Arctica:     21:30-23:00


Fanii care nu vor sa mai vina la concert pot primi refund daca intra pe iabilet.ro/retur pana sa inceapa concertul

Vom trimite acest mesaj si pe mail catre voi dar si pe SMS 

Ne pare rau de situatie.. 

Va multumim

 

12.05.2023

Stratovarius si Sonata Arctica pe 7 Noiembrie in Quantic

 Stratovarius si Sonata Arctica canta pe 7 noiembrie la Quantic Club din Bucuresti. Primele 200 de bilete costa doar 99 lei.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro aici la urmatoarele preturi:
 
- Primele 200: 99 lei
- Urmatoarele 200: 129 lei
- In presale: 139 lei
- La acces: 150 lei
 
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing
Copiii sub 7 ani au intrarea libera insotiti de un adult care are bilet.
 
Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formatii nordice, in momentul de fata avand un catalog de 10 materiale discografice lansate. Bazele trupei au fost puse in 1995, formatia fiind cunoscuta atunci sub numele de Tricky Beans iar ulterior Tricky Means.
 
In 1999 trupa a devenit Sonata Arctica iar in acelasi an au lansat albumul de debut 'Ecliptica'. In cei 20 de ani de activitate formatia a avut turnee alaturi de formatii precum Iron Maiden, Nightwish, Dio, Stratovarius, Ensiferum, DragonForce sau Alice Cooper.
 
In toamna lui 2019, Sonata Arctic a lansat cel mai recent material de studio intitulat 'Talviyo' ce se traduce prin 'Noapte de Iarna'. Discul a intrat in topurile unor tari precum Finlanda, Germania, Franta si nu numai!
 
Stratovarius, la fel ca Sonata Arctica, vin din Finlanda, bazele formatiei fiind puse inca din 1984, initial sub numele de Black Water, insa aceasta titulatura a fost folosita doar un an, in 1985, formatia adoptand numele Stratovarius, un termen ce in lingvistica poarte numele de cuvant telescopat, reprezentand un cuvant format din combinarea a altor doua cuvine, in cazul de fata Stratocaster si Stradivarius.
 
In cei aproape 40 de ani de activitate au lansat 16 albume de studio, materiale care au cristalizat genul power metal aducand in acelasi timp si un adevarat aport in dezvoltarea symphonic sau neoclassical metalului.
 
Stratovarius este si va ramane un nume etalon al power metalului, influentand de-a lungul timpului zeci de formatii care au devenit la randul lor nume importante ale scenei de power sau symphonic.
 
Un eveniment METALHEAD 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f