StudentFest 2014


08 Mai 2014 - 17 Mai 2014
Timisoara - Club Daos

 Festivalul  studentesc de arta si cultura al Organizatiei Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara (OSUT) isi redeschide portile in orasul de pe Bega. intre 8-17 Mai, tineri din toata tara, dornici sa cunoasca oameni noi si sa incerce experiente inedite intr-un cadru non-formal, vor gasi aici spatiul sa se desfasoare. Treisprezece sectiuni in total asteapta ca pasionatii sau simpli curiosi sa le descopere frumusetea.  

Concertele vor fi de departe evenimentele cele mai asteptate de catre publicul larg, care este invitat sa se distreze alaturi de nume care mai de care mai interesante. De la incepatori la trupe cu renume, toti promit sa faca din cele sapte seri unele memobarile.  

Astfel, startul se da pe 8, in DAOS club, unde sunt asteptati Flare, The Different Class, Burning Table, N.O.R. si mai apoi DJ-ii Bendo, Colin Klix si Aykad. 

In 9 se continua la Electric Theatre, cu un concert de folk semnat Cristian Saftescu-Jescu, Mihai Nistor si Bogdan Racz.

Pe 10 se revine in DAOS club, pentru o noapte alba petrecuta cu Blindspot, Raven Tears, Diamonds Are Forever, GOD, Whispering Woods, Resonance si Innergrave.  

In 11, cadrul se schimba din nou, odata cu un concert deosebit marca Emil Kindlein - Cantaretul cu poeziile- , Alex Zarnoianu, IZJ (Iancu Zeno Jianu) & Tam Tam. De data aceasta, Rost va fi locul de petrecere. 

In saptamana a doua din StudentFest se revine in putere in DAOS, pe 15, alaturi de Eventual, Misguided, Mind[s]peak - din Austria - si Astero. Mai tarziu in noapte, DJ-ii DMR & Phobe1, Disco Bears, si Doped Up vor tine publicul in priza. 

Pe 16 are loc un concert cu totul special, sustinut de tinerii participanti la atelierul de trupe muzicale din cadrul sectiunii. Dupa opt zile de lucru intens sub indrumarea lui Emil Kindlein, studentii care vor fi inceput ca straini la debutul festivalului, vor fi pusi in situatia de a prezenta creatiile lor in fata publicului adunat la Electric Theatre.

In ultima seara a festivalului, timisorenii se vor dezlantui in DAOS pe So What, Signatura Rerum, Tiarra, Implant pentru Refuz, Blutrina si Tenebros. 

Toate concertele incep la ora 20.00, iar intrarea este libera.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook