Suicide Silence canta la Cluj pe 27 iulie


27 Iulie 2015
Cluj Napoca - The Shelter

Trupa americana de deathcore Suicide Silence, revine in Romania pe 27 iulie in Shelter din Cluj-Napoca. Cu patru albume la activ, cel mai recent lansat anul trecut, americanii promit un show de zile mari.

Suicide SIlence au reusit sa treaca peste pierderea leaderului trupei si se prezinta in fata publicului cu un nou vocalist si un nou album.

"You can't stop me" este primul videoclip lansat pentru promovarea noului disc Suicide Silence. Albumul cu acelasi nume puncteaza un moment de rascruce in activitatea trupei californiene, fiind primul produs de studio care il are ca si vocal pe Hernan "Eddie" Hermida (ex- All Shall Perish). Va reamintim ca Mitch Lucker, leaderul trupei, a murit pe data de 1 noiembrie 2012, in urma unui tragic accident de motocicleta, iar acest al patrulea album se doreste a fi in primul rand un gest de respect fata de fostul lor coleg.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook