Syn Ze Sase Tri lanseaza al patrulea album pe 14 septembrie, in Timisoara

14 Septembrie 2017
Timisoara - Daos

 SYN ZE SASE TRI in concert la Daos! Timisorenii revin in cel mai cunoscut club rock din Banat pentru a lansa cel de-al patrulea album, "Zaul Mos". Materialul este produs de casa italiana de discuri Code666 Records, iar publicul timisorean va fi primul care va avea ocazia sa il asculte live, dar si sa-l achizitioneze (CDul va fi lansat in format digipack, cu o piesa bonus!).

Considerat cel mai complex album Syn Ze Sase Tri de pana acum, "Zaul Mos" a fost inregistrat cu o armata de muzicieni, din toate genurile muzicale: Nicu Covaci, Cristi Gram si Costin Adam (Phoenix), Kempes, Andy Ghost (Altar), Constantin Lapusneanu (God), Dudu Isabel (Seven), Andy Ionescu (Taine), Aura Danciulescu (Scarlet Aura), Andrei Oltean (E-an-na), Alin Moise, Adrian "Geagea" Marias, Titi Dragomir.

Albumul a fost inregistrat la studioul Sound Creation din Timisoara, mixat si masterizat la Studio 73 din Italia, iar coperta a fost realizata de artistul finlandez Jan Yrlund (Darkgrove Design). 

In deschidere vor fi aradenii de la Katara (death melodic).

Concertul din Daos este primul din turneul european pe care trupa il va sustine in luna septembrie. 

Detalii trupe:

www.synzesasetri.ro/ 

https://web.facebook.com/katarabandofficial/ 

Eveniment Facebook:

https://web.facebook.com/events/1811437368881336 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook