Targ3t concerteaza la Bucuresti alaturi de Lupu' Cel Rau


01 Octombrie 2016
Bucuresti - Club A

TARG3T revin in Bucuresti pe 1 octombrie dupa mai bine de un an, ultimul concert avand loc in club Colectiv cu 2 saptamani inaintea tragediei, in cadrul festivalului Maximum Rock. Concertul se va desfasura in Club A, alaturi de Targ3t fiind invitati LUPU CEL RAU, binecunoscuta trupa constanteana cu membri din White Walls si Magica.

De acesta data TARG3T va fi prezenta in noua formula. Astfel, pe langa membrii de baza (Ionut “John” Olariu  – voce, Alin “Mesa” Mesaros  – bas si Adrian “Bila” Uritescu – chitara) au fost cooptati doi muzicieni noi: Liviu “Negru” Crisan (ex. Deimos, Clone, BioDome) la tobe si Sergiu “Sergo” Stan la chitara (ex Guerrilas). Trupa va canta piese de pe albumul de debut "Faceburn", cat si o piesa de viitorul album/ep.

Acest concert este printre ultimele concerte din aceasta toamna, ultimul concert fiind pe data de 8 octombrie la Craiova alaturi de Dirty Shirt si Guerrillas. Dupa data de 8 oct. TARG3T va intra in studio pentru a pregati noul material, acesta nu are inca o forma bine definita, in functie de ideile care se vor concretiza, noul material va lua forma unui album sau ep.

Targ3t e  o trupa cu multe influente, trupe ca: Biohazard, Fear Factory, Pro Pain, Divine Heresy, Messuggah, After the Burial etc.

La concertul de Sambata, 1 Octombrie, din Club A, vor fi disponibile cd-uri si tricouri.

 

TARG3T  - https://www.facebook.com/TARG3Tband/

 

Lupu’ cel Rau - https://www.facebook.com/LupucelRau/?fref=tsDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook