Targul tROCK revine la Cluj pe 17 februarie

17 Februarie 2013
Cluj Napoca - Gambrinus
Pret: 15 Ron

16.02.2013

Ultimele detalii despre tRock la Cluj-Napoca

Va reamintim ca maine, 17 februarie, la ora 12:00 incepe editia de Cluj a targului underground de produse rock si metal: tRock. Gazda acestui an este clubul Gambrinus, din Pta Unirii nr. 25 din Cluj-Napoca.

Participantii din acest an vor fi:

Beauty of Pain
Bestial Rec.
Darmoth Distro
Pest Distro
Sun&Moon
Romanian Thrash Metal Club
Taine Rec.
Twilight 13 media
SouthLand Distro
Ganymede Leather
Raul Tomi Rus (Gambrinus)
Transylvania Tattoo


In seara evenimentului va avea loc concertul de lansare al albumului Exhort to Obliterate al clujenilor de la Decease, concert in cadrul caruia invitati speciali sunt Morbid Carnage din Ungaria si Sincarnate. In deschidere vor urca pe scena clubului Gambrinus, Sinfold si Anomaly din Cluj. Biletul de acces la concert va fi disponibil la intrare, va costa 15 lei si fiecare bilet procurat va participa la tombola targului, cu premii numeroase: 2 reviste slowly  we rot #2 + CD compilation a 15 lei bucata, 1 tricou Romanian Thrash Metal Fest 35 lei, 1 bilet Absu 45 lei, 2 bilete Deicide a 60 lei / buc, 1 abonament darkness rising festival Belgrad 175 lei, si multe altele. Concertul va incepe la orele 19:00, accesul pana la acea ora la targ fiind gratuit.

Programul targului:

12.00 – acces public
19.00 – Sinfold / incepere concert
19.45 – Anomaly
20.30 – Sincarnate
21.45 – Decease
22.50 – Morbid Carnage

09.02.2013

Modificari de lineup pentru concertul in cadrul tRock Cluj-Napoca

Conform unei informari transmise in cursul zilei de joi, trupele Ablazer si Good Morning Beautiful nu vor mai putea participa la evenimentul din 17 februarie, din Cluj-Napoca. Finlandezii au explicat ca din motive obiective, turneul programat pentru luna februarie in mai multe tari din Europa, nu va mai avea loc.

Pentru ca au trecut mai bine de doi ani de cand au cantat in Cluj, cei care vor completa lineup-ul evenimentului sunt SINCARNATE, din Bucuresti.

Astfel, pe scena clubului Gambrinus vor urca duminica Morbid Carnage din Ungaria, Decease cu un setlist special de lansare a albumului „Exhort to Obliterate” (Hatework/ACM), Sincarnate, intr-o componenta nou pentru clujeni si nu in ultimul rand Anomaly si Sinfold, ambele din Cluj-Napoca. Veti primi atasat posterul evenimentului modificat.


Vom reveni cu detalii legate de programul evenimentului in cursul saptamanii viitoare.


 

07.02.2013

Decease isi lanseaza albumul de debut la tRock Cluj-Napoca

Cei mai importanti thrasheri din zona Clujului pregatesc o supriza majora pentru tRockul din 17 februarie.

In cadrul evenimentului din seara targului,  DECEASE vor lansa la Cluj primul material discografic: „Exhort To Obliterate” – un set de 9 piese ce cumuleaza peste 30 de minute de thrash metal cu influente death metal.

Albumul este productia Hatework cu sprijinul Asociatiei Culturale Manifest si va fi disponibil la stand in cadrul targului, dar si in recitalurile live ale trupei anterioare evenimentului de la Cluj: 15 februarie – Slatina si 16 februarie –  Bucuresti.

Fata de lista initiala, si-au mai anuntat prezenta cu stand participanti noi: SouthLand Distro din Ungaria, Ganymede Leather, Raul Tomi Rus (Gambrinus) si Axa Valaha. Inscrierile sunt inca deschise si binevenite la adresa de contact contact@rtmc.ro.

Organizatorii targului si participantii cu stand au pregatit si un set de premii speciale pentru participantii la evenimentul din 17 februarie. Astfel, in baza biletului de intrare la concert se va putea castiga unul din urmatoarele produse:

2 reviste slowly  we rot #2 + CD compilation a 15 lei bucata
1 tricou Romanian Thrash Metal Fest 35 lei
1 bilet Absu 45 lei
2 bilete Deicide a 60 lei / buc
1 abonament darkness rising festival Belgrad 175 lei

28.01.2013

Targul tROCK revine la Cluj pe 17 februarie

RTMC si Asociatia Culturala Manifest readuc in atentie editia de Cluj a TRock - marketul de produse rock si metal ce va avea loc in acest an in clubul Gambrinus, duminica, 17 februarie 2013.

Ineditul eveniment va incepe la orele 12:00, si va prilejui – asa cum ne-am obisnuit deja –  interactiunea dintre distribuitori (distro-uri, labeluri, magazine virtuale), fani, colectionari si artisti. Lista de participanti cu stand a fost deschisa, iar pana in acest moment ne-au onfirmat prezenta:

Beauty of Pain
Bestial Rec.
Darmoth Distro
Pest Distro
Sun&Moon
Romanian Thrash Metal Club
Taine Rec.
Twilight 13 media

Intrucat anul acesta mizam pe diversitate si pe o interactivitate sanatoasa intre mai multele aspecte ale undergroundului, participarea cu stand este binevenita si incurajata din partea oricui care doreste sa se implice in acest eveniment. Solicitarile sunt asteptate la adresa  contact@rtmc.ro.

In ceea ce priveste componenta “live” cu care targul ne-a obisnuit, in acest an vom avea parte de un lineup mai mult decat generos. Astfel, incepand cu ora 19:00 targul va ceda scena celor de la Morbid Carnage (HU), Ablazer (FI), Good Morning Beautiful (FI) , Anomaly (RO) , Sinfold (RO)  si  nu in ultimul rand Decease, clujenii avand pregatita pentru aceasta data o surpriza ale carei detalii vor fi anuntate intr-un comunicat viitor.

Doar pentru aceasta ultima parte a targului, partea de concert, se va percepe o intrare de 15RON, sub forma de bilete care vor fi disponibile in ziua targului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook