TAXI canta pe 26 octombrie la Hard Rock Cafe

26 Octombrie 2016
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 60-80 Lei

Miercuri, 26 octombrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la primul concert al verii din Hard Rock Cafe !

Prinde-ti centura de siguranta si aliniaza-te la startul unei curse printre hituri - “Jumatatea mea”, “Cele doua cuvinte”, “Esti iubibila” si multe alte piese celebre, pline de umor si ironie, marca Dan Teodorescu!

In al 17-lea an de activitate al trupei TAXI, aceasta are in portofoliu peste o mie de concerte, o prezenta la Eurovision, opt albume, multe clipuri si nenumarate hituri. Liniile melodice revigorante si versurile imprevizibile, romantice si/sau ironice, transforma orice recital al trupei intr-o experienta memorabila, de la care pleci cu fruntea descretita si cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, de la ora 21.30, pentru a canta hit dupa hit si a te bucura de reintalnirea cu una din trupele tale preferate, intr-o atmosfera unica!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Magazinele Uman, Perfect Tour, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 80 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 60 de lei, cu loc la masa

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 60 de lei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de MAGIC FM.

Concerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook