TAXI in concert extraordinar joi, 17 mai, la Hard Rock Cafe

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Taxi Hard Rock Cafe Taxi Hard Rock Cafe Taxi Hard Rock Cafe Taxi Hard Rock Cafe
Adauga si tu o poza

17 Mai 2012
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 50 Ron

Sprint Media Group si Bestmusic.ro va invita, joi, 17 mai, in Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar LIVE cu una dintre cele mai titrate trupe romanesti din ultimii ani: TAXI !

Dan Teodorescu & Co. promit un show de zile mari pe scena uneia dintre cele mai exclusiviste locatii din Bucuresti, Hard Rock Cafe.

Puteti cumpara bilete la concertul TAXI dupa cum urmeaza:

- Cu 50 de lei - EXCLUSIV ONLINE de pe www.rezervariclub.ro alaturi de unul sau mai multe locuri la masa
- Cu 60 de lei la bar la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului

Da, online este mai ieftin si in plus, puteti rezerva locuri la masa in seara concertului doar alaturi de un bilet cumparat online de pe www.rezervariclub.ro !

Plateti cu cardul online, unul sau mai multe locuri, iar in seara concertului te prezinti la intrare cu voucherul si vei fi condus la masa ta alaturi de prietenii tai.

Intra pe www.rezervariclub.ro selecteaza numarul de bilete si esti aproape gata !

Concertul incepe la ora 21:00, fix.

Concertele din Hard Rock Cafe sub egida BESTMUSIC au debutat cum nu se putea mai bine, cu Directia 5, in luna martie. Peste 400 de oameni au fost prezenti la o seara magica alaturi de Marian Ionescu & Co.

"Bestmusic cu TAXI" din Hard Rock Cafe este un eveniment sustinut de Magic.Fm, 220.ro, Ele.ro, Eva.ro, Ziare.com, 121.ro, PORT.ro, iConcert.ro, Studentie.ro si muzicabuna.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook