Tessaract la Bucovina Rock Castle - 23 - 25 August

23 August 2019 - 25 August 2019
Suceava - Cetatea de Scaun

29.01.2019

Leprous printre noile formatii anuntate la Bucovina Rock Castle 2019

 Bucovina Rock Castle au anuntat noi nume pentru lineup-ul din acest an. Pana acum au fost confirmate formatiile Tesseract, Grimus si Alternosfera. 

Iata mai jos noile confirmari.

Am Fost La Munte si Mi-a Placut -  nu stim daca voua v-a placut, dar noua ne-a placut si, in consecinta, cvartetul bucurestean vine la Suceava sa ne explice ca asa e-n post-rock: s-a rezolvat, nu se poate...

Mother's Cake - trupa asta reuseste cumva sa aiba un ritm al ei propriu si sa dispara si sa apara in momentele potrivite, cu melanjul ei eclectic ce poate fi atat energizant cat si halucinant...o experienta muzicala intensa pentru oricine. 

Leprous - stim ca pentru multi dintre voi, ca si pentru noi, trupa asta nu mai are nevoie de nici o prezentare. Dar asa cum si noi am aflat despre ea de la cineva, poate si prezenta acestor geniali norvegieni la Bucovina Rock Castle ii va ajuta pe altii sa-si largeasca - mult si deodata - orizonturile muzicale. Pe scurt, stilul formatiei isi are radacinile in progressive metal, dar odata cu ultimul album din 2017, Malina, a inceput sa fie mai apropiat de progressive rock. De altfel, acesta este albumul pe care vocalistul Einar Solberg a ales doar sa cante, lasand la o parte elementele specifice unei voci metal. 

22.12.2018

Tessaract la Bucovina Rock Castle - 23 - 25 August

 Bucovina Rock Castle va avea loc anul acesta in perioada 23 - 25 August. Pana acum au fost anuntate 3 formatii.

T e s s e r a c T 

Lowering the TONE since 2007

https://www.tesseractband.co.uk/

TesseracT este una din cele mai prolifice trupe aparute in acest mileniu. Pioneri ai metalului progresiv, aceasta trupa bazata in Marea Britanie deine un palmares remarcabil, concluzionand de curand inca un turneu European foarte reuit si urmand sa se imbarce pentru un alt turneu mondial la inceputul lui 2019. Tonurile progresive ale chitarelor in combinaie cu complexitatea ritmica si liniile foarte dinamice ale vocii vor aduce un sunet unic pe scena Suceveana. Sonder, ultimul material lansat de trupa, constituie o aprofundare filosofica a existentei umane exprimata prin geniul muzical al formaiei britanice.

G R I M U S

www.grimus.ro

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupa-fanion a micarii alternative de la noi din ara. Au lansat pana acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – in primavara anului 2018, i au avut concerte in deschiderea unor mari artiti internaionali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

A L T E R N O S F E R A

https://www.alternosfera.com/

Dupa o pauza concertistica de peste un an, timp in care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera revine la inceputul anului 2019 cu un nou album. Acesta va fi cel de-al VI-lea material discografic si este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la infiintarea trupei. Va invitam sa ascultati albumul live pe scena Bucovina Rock Castle in 2019.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook