ANULAT - Texas In July si I Wrestled a Bear Once in club Fabrica pe 21 iulie

ANULAT - Texas In July si I Wrestled a Bear Once in club Fabrica pe 21 iulie

21 Iulie 2014
Bucuresti - fabrica
Pret: 30 lei

21.07.2014

Concertul Texas In July si IWABO din fabrica a fost ANULAT

Nu venim cu vesti bune, din pacate. Trupele se afla momentan in Serbia unde au autocarul si rulota cu defectiuni tehnice majore si din pacate nu mai pot ajunge nici la Bucuresti nici la Sofia asa ca showul de diseara cu Texas In July si IWABO se anuleaza. S-a incercat inchirierea unui van mai incapator dar din pacate cei 17 membri din trupe si staf + bagaje nu incap.

Toti cumparatorii de bilete isi vor primi banii in maxim 48 de ore. Acestia vor fi sunati si vor primi informatii utile. Pentru cei care au cumparat online, banii se returneaza automat din sistem acestia intrand automat pe card. Pentru cei care au cumparat bilete fizice, banii vor fi restituiti dupa ce vor fi contactati telefonic si vor trimite un IBAN valabil unde vom vira contravaloarea biletelor cumparate.

Regretam ca showul nu va mai avea loc. Se vandusera foarte multe bilete si urma sa avem un concert memorabil. Din pacate trupele nu au nicio data libera in acest turneu asa ca showul momentan nu se poate reprograma.

METALHEAD & Urban Metal

21.07.2014

Reguli de acces la concertul IWRESTLEDABEARONCE si Texas In July de diseara din fabrica

Diseara la fabrica de la ora 20:30, trei trupe straine dintre care doua americane urca pe scena din fabrica: Texas in July, IWRESTLEDABEARONCE si VITJA ! Pana la ora 17:00 biletele costa inca 30 de lei si pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet (UMAN, Senia, Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea). La intrare, biletele costa 40 de lei.

Programul concertelor poate fi gasit mai jos:

19:00 - Open Doors
20:30 – 21:20 – VITJA
21:20 – 22:20 – Texas in July
22:40 – 00:00 – IWABO

Organizatorii roaga pubicul sa nu vina la conert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

- sticle, conserve, butoaie
- mancare, shaorma, chiftele sau bauturi de orice fel
- artificii, arme, topoare, sabii, obiecte periculoase
- umbrele, mese, scaune, canapele
- MP3 playere cu muzica de proasta calitate

Organizatorii roaga publicul SA VINA la concert cu urmatoarele:

- saltele gonflabile pentru stage diving (alte obiecte gonflabile sunt de asemenea permise, de exemplu: rechini sau colaci)
- tatuaje, lanturi, ghete, bocanci
- cu bani suficienti pentru merchandise si bere

Un eveniment prezentat de METALHEAD si Urban Metal powered by CIUC PREMIUM si ROCK FM


 

16.07.2014

Doar cateva zile pana la concertul Texas in July / IWrestledABearOnce

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul Texas in July, IWrestledABearOnce si Vitja, programat pentru 21 iulie, in club fabrica.

Pentru cei care nu vor sa rateze un excelent eveniment din aria metalcore inca mai exista bilete AICI, in presale, pentru numai 30 lei sau pot veni direct la club, in ziua concertului, pretul de la intrare fiind de 40 lei. Orice varianta ati alege, noi va asteptam la unul dintre cele mai energice evenimente ale anului!
 
Concertul din Bucuresti al celor trei trupe este oferit de catre Mighty Owl Productions si METALHEAD Romania, sub egida Urban Metal. 


 
16.06.2014

ANULAT - Texas In July si I Wrestled a Bear Once in club Fabrica pe 21 iulie

Texas In July si Iwrestledabearonce, doua din cele mai importante nume ale scenei contemporane de metal, ajung pentru prima data in Romania in data de 21 iulie, in clubul Fabrica din Bucuresti in cadrul unui eveniment oferit de Mighty Owl Productions si METALHEAD Romania sub egida Urban Metal !

Facebook Event: www.facebook.com/events/890798534269420/

Texas In July - metalcore (S.U.A.)

Aflati pentru prima data in Romania, Texas In July este una din trupele etalon ale noului val american, iar in cei sapte ani de activitate, formatia si-a dezvoltat un catalog discografic solid compus din trei discuri full-length, al patrulea fiind in plin proces de inregistrare.

Notorietatea internationala a fost dobandita odata cu lansarea lui Hook, Line and Sinner, iar de la statutul de invitati speciali in cadrul unor turnee cu August Burns Red, The Devil Wears Prada, Every Time I Die, We Came As Romans, Miss May I sau Architects, Texas In July au ajuns sa sustina turnee internationale ca headlineri, completate de aparitii la celebrul turneu circuit Vans Warped Tour.

Ce a distantat aceasta trupa de tipicul scenei metalcore a fost tocmai abordarea inedita a genului, pasaje metalcore atipice, insertii melodice, armonii si strcturi muzicale complexe ce au consolidat treptat o reputatie la nivel international. Formatia va ajunge la Bucuresti intr-o noua formula, alatri de solistul J.T. Cavey.

Iwrestledabearonce - metalcore/experimental metal (S.U.A.)

Vorbim de una din cele mai atipice si originale formatii contemporane, o trupa ce si-a croit drum prin noncomformismul muzical prezentat in cele cateva sute de concerte sustinute la nivel international. Este dificil sa pui o eticheta asupra muzicii Iwrestledabearonce. Poate fi metalcore, poate fi experimental metal, jazz, progressive, electro, synthpop si chiar hillbilly.

Structurile predomina in schimbari haotice ale ritmului, completate de variatii in blastbeaturi, sau parti breakdown in contrast cu parti melodice inspirate de artisti ca Radiohead sau Bjork.

Trupa are la activ trei materiale discografice promovate in turnee alaturi de  August Burns Red, The Dillinger Escape Plan, Dance Gavin Dance, The Human Abstract, Blessthefall, Fact, Sea of Treachery, Enter Shikari, Winds of Plague, All Shall Perish, Vanna, Chelsea Grin si Horse the Band.

Vitja - Metal/Experimental/Groove


Vitja este una din tinerele sperante ale scenei europene de metalcore, avand o activitate de mai putin de doi ani, timp suficient pentru a-si lansa un album de debut, Echoes, foarte bine primit de presa de specialitate. Vitja este exemplul perfect al unei formatii tinere unde domina in primul rand vointa si determinarea de a deveni o parte integrala a culturii contemporane.


Biletele costa 30 de lei in presale si 40 de lei la intrare si pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua de 30 de puncte fizice iabilet (UMAN, Senia, Perfect Tour). Adresele locatiilor fizice le gasiti aici: www.iabilet.ro/retea


Un eveniment METALHEAD si Mighty Owl Productions sub egida Urban Metal

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741 272 967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri)
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f