Therion va concerta la Bucuresti in 2018

11 Martie 2018
Bucuresti - Arenele Romane

17.08.2017

Au fost puse in vanzare biletele pentru concertul Therion din luna martie 2018

Asa cum a fost anuntat in urma cu o saptamana, formatia suedeza THERION  porneste la inceputul lunii februarie 2018 intr-un turneu european pentru promovarea noului album – „Beloved Antichrist” -, o opera metal inspirata din „A Short Tale Of The Antichrist” de Vladímir Soloviov, care va fi lansata in data de 26 ianuarie 2018.

Si pentru ca acest turneu va fi unul foarte lung, concretizat in concerte prin toata Europa, Therion va ajunge si in Romania in data de 11 martie 2018, la Arenele Romane din Bucuresti. Deschiderea concertului va fi facuta de trupa ruseasca de symphonic metal IMPERIAL AGE si formatia germana NULL POSITIV.

Event: Therion, Imperial Age, Null Positiv / Arenele Romane, Bucuresti

Astfel, au fost puse in vanzare biletele care pot fi achizitionate la urmatoarele categorii:

200 lei  – Bilet VIP (zona Golden Circle + Meet & Greet + afisul concertului & VIP pass) – sunt puse in vanzare doar 15 bilete

120 lei –  Bilet zona Golden Circle –  sunt puse in vanzare doar 150 bilete, pentru confortul participantilor care doresc sa stea in fata scenei

79 lei  – Bilet pret pre-sale (primele 100 bilete)

89 lei – Bilet pret pre-sale (urmatoarele 250 bilete)

95 lei – Normal ticket

115 lei - Pretul la intrare in ziua concertului

 

Eveniment organizat de Promusic Events si Maximum Rock Romania.

10.08.2017

Therion va concerta la Bucuresti in 2018

Dupa o pauza de aproape 5 ani de la lansarea ultimului album, formatia suedeza THERION revine cu un nou material discografic – „Beloved Antichrist”-, o „opera metal” care va fi lansata in luna ianuarie 2018, fiind urmata de un turneu european intens, concretizat in peste 50 de concerte. Si pentru ca nu putea sa ocoleasca Romania, Therion va ajunge si in tara noastra in data de 11 martie 2018 la Arenele Romane din Bucuresti.

Deschiderea concertului va fi facuta de trupa ruseasca de symphonic metal IMPERIAL AGE, dar si de o alta trupa ce va fi anuntata in urmatoarea perioada.

Event: Therion / Arenele Romane, Bucuresti

Eveniment organizat de Promusic Events & Maximum Rock

Zi-ne parerea ta:

Participanti la concertromcealy
romcealy


ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook