Travka concerteaza Electro-Acustic la Iasi

24 Martie 2017
Iasi - Fratelli Lounge & Club
Pret: 30 Lei

Turneul cu patru capi de afis Overground Elements debuteaza pe 17 februarie. Alaturi de byron, The Mono Jacks si Robin and the Backstabbers, cei de la Travka vor concerta prin rotatie in tara, ajungand in Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara. In turneu, Travka vor continua proiectul inceput la Bucuresti in 2016, extinzand aria concertelor Electro-Acustic la scara nationala! Veti vedea o fata noua a formatiei, mai melodioasa, mai matura, dar la fel de complexa.

Programul turneului Overground Elements / Travka Electro-Acustic este dupa cum urmeaza: 

- 17 februarie, Timisoara, Fratelli Lounge & Club (bd. Corneliu Coposu nr. 1) 

- 10 martie, Cluj, /Form Space (al. Stadionului nr. 2) 

- 24 martie, Iasi, Fratelli Lounge & Club (str. Palas nr. 5D) 

- 7 aprilie, Bucuresti, Fratelli Lounge & Club (str. Glodeni nr. 1-3)

Travka au pasit pe scena alternativa romaneasca in 2002. Prin concerte pline de energie si o lirica deosebita, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forta acordurilor rock impletite cu poezia provocatoare a versurilor. Au participat la cele mai mari festivaluri de muzica din Romania, au avut numeroase aparitii pe micul ecran si au fost aclamati de presa de specialitate. Lansand deja trei albume fundamentale pentru rock-ul alternativ autohton, Travka continua sa experimenteze si sa exploreze noi si noi orizonturi muzicale.

Travka – In aer (official video)

https://youtu.be/919zSYChuc4

Haideti asadar la concertele Travka Electro-Acustic din turneul Overground Elements! Biletele sunt in vanzare in retelele www.iabilet.ro (pentru orasul Cluj).

http://fb.com/travka.oficial

http://elements.overground.ro

 

INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook