TRAVKA concerteaza pe 24 Noiembrie in Club Control


24 Noiembrie 2016
Bucuresti - Club Control
Pret: 10 Lei

Joi 24 noiembrie, seria BT Live continua cu concertul TRAVKA, o trupa cu atitudine si pasiune debordanta pentru muzica si pentru lirica. 

Facebook event

Intrare: 30 lei

Open doors: 21.00h

Urmatoarele show-uri din cadrul BT Live - powered by Banca Transilvania: FiRMA (8 decembrie), Alexandrina (15 decembrie), Vita de Vie (22 decembrie).

BT Live se va derula in club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4), incepand cu 29 septembrie pana la sfarsitul anului 2016. Mai multe detalii despre bilete si reguli acces:

www.facebook.com/clubcontrol

www.control-club.ro

Daca ne dorim sa incadram evolutia trupei Travka in cateva cuvinte, i-am putea descrie prin clasica “povestea rock&roll”, mereu ”on the road” - de la un concert la altul, o trupa cu atitudine si pasiune debordanta pentru muzica si pentru lirica. Concertele lor sunt o experienta extrem de intensa, de descatusare, cei patru membrii (George Gadei – solist/songwriter, Alexei Turcan – chitara si keys, Misha Galca - bas, Cristian Chirodea – tobe) experimentand sonoritati inedite si degajand energii senzuale.

Un manifest al libertatii de exprimare artistica au reprezentat-o si modalitatile de promovarea alese de trupa care si-a oferit muzica gratuit, doua dintre cele trei albume de studio fiind distribuite pentru download gratuit sub licenta Creative Commons („Vreau sa simt Praga” – 2007) sau prin fani, copiat din mana in mana (Okean - 2012).

www.facebook.com/travka.oficial

BT Live reuneste cateva dintre cele mai valoroase si reprezentative nume ale muzicii alternative romanesti.

Intr-o perioada in care compozitiile muzicale originale si complexe nu primesc aprecierea meritata, Banca Transilvania sutine spiritul artistic romanesc, dovedind ca are cea mai dinamica si non-conformista abordare de pe piata bancara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook