TRIBUT AC/DC cu THE ROCK pe 6 octombrie la Hard Rock Cafe


06 Octombrie 2016
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 40-50 Lei

Inconfundabilul “for those about to rock...we salute you” va rasuna din nou la Hard Rock Cafe, pe 6 octombrie. Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus in scena de The R.O.C.K.!

Costumeaza-te “Back In Black”, avanta-te, cu riffuri de mare viteza, pe “Highway To Hell” si vino sa canti "Thunderstruck", "Hell's Bells" "You Shook Me All Night Long" si “TNT”, intr-un concert exploziv!

Cu un solist de exceptie, al carui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordanta si prezenta scenica nestavilita, asemeni lui Angus Young si cu instrumentisti experimentati la bass, chitara ritmica si tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reuseste de fiecare data sa incante publicul si sa il transpuna in starea electrizanta a unui concert AC/DC.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reintalnirea cu legendele muzicii, intr-o atmosfera unica. Artistii preferati sunt chiar langa tine, colectia de suveniruri te poarta printre file din istoria rockului si calitatea sunetului iti ofera cea mai placuta experienta live.

Biletele pentru showul THE R.O.C.K. se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului, la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 50 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 40 de lei, cu loc la masa, in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 40 de lei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook