Tribut Metallica cu Masterpiece la Hard Rock Caffe


01 Noiembrie 2019
Bucuresti - Hard Rock Cafe, București
Pret: 49-69

 Vineri, pe 1 noiembrie, de la ora 22:30 va asteptam la Hard Rock Cafe sa vedeti si sa ascultati unul dintre cele mai bune tributuri Metallica cu Masterpiece!

Trupa MASTERPIECE este prima si cea mai populara formatie tribut Metallica din Romania, cu originea in Cluj-Napoca. Trupa este alcatuita din membri cu o vasta experienta muzicala, fiecare cantand si in diferite trupe consacrate din tara precum: ALTAR, Voices of Silence, Vespera, Scars of a Story, Hungry 4 Heaven, Sinfold

Inca din 2009, de la inceputurile infiintarii trupei, au avut un succes imens, atat in concertele din tara cat si in cele din Europa. Participand la numeroase festivaluri de rock si metal, si-au format un nume demn de o trupa tribut unei formatii atat de consacrate ca Metallica. Show-rile lor se promit mereu a fi pline de energie, invitand la dans publicul prin primul riff de chitara auzit. 

Azi Masterpiece este in continua ascensiune artistica, promitand fanilor trupei Metallica si muzicii bune in general, show-uri de inalt nivel profesional.

Membrii formatiei:

Andy Ghost-voce

Szabi-chitara

Dorian-chitara/voce aditionala

Lo-chitara bas 

Gabi-tobe

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 69 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 49 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook