Triggefinger,Alternosfera, Zdob si Zdub si Vama canta la SHINE 2015


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze Shine - prima zi Poze Shine - prima zi Poze Shine - prima zi Poze Shine - prima zi
Adauga si tu o poza

04 Iulie 2015 - 05 Iulie 2015
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 34 de lei

08.07.2015

Poze cu Triggerfinger, Alternosfera, Vama, Zdob si Zdub si multi altii la Shine

 Pozele de la festivalul Shine ce a avut loc la Arenele Romane pot fi vazute pe METALHEAD accesand link-urile de mai jos.

Poze din prima zi de la Shine

Poze din a doua zi de la Shine

Foto Credits: Florin Matinca

30.06.2015

Festivalul SHINE 2015: Reguli de acces si multe informatii utile

Zdob si Zdub, Alternosfera, Triggerfinger, Luna Amara, Coma, Grimus, Suie Paparude, Aeon Blank si multi altii canta la festivalul SHINE intre 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti.


BestMusic Live Concerts va invita la a doua editie a festivalului SHINE, un eveniment ce isi propune sa stranga cele mai bune trupe romanesti de alternative rock sau indie alaturi de invitati speciali de afara sub egida “Come And Shine”, pastrand abonamentul de doua zile ieftin, pentru a promova aceste nume in fata unui public cat mai numeros: 45 de lei, respectiv 60 de lei Golden Circle, in fata scenei ! Sunt disponibile de asemenea si bilete de o zi la pretul de 35 de lei (in zona de acces general). Preturile sunt valabile in presale urmand ca in ziua concertului si la intrare acestea sa fie mai mari.


Afisul festivalului este variat si include cele mai bune trupe de rock alternativ din Romania dar si un invitat special din strainatate: Triggerfinger (Belgia), Alternosfera (MD), Zdob si Zdub (MD), VAMA (RO), Coma (RO), Suie Paparude (RO), PIXELS (RO), GRIMUS (RO), Roadkill Soda (RO), Toulouse Lautrec (RO),  LUNA AMARA (RO), AEON BLANK (RO), VELOSONICS  (RO) , STEMA (RO) si UP TO ELEVEN (RO)

ACCES FESTIVAL

Portile festivalului SHINE se deschid sambata pe 4 iulie la ora 16:30 iar concertele incep la ora 17:00 in aceeasi zi. Pentru ziua de duminica, 5 iulie, portile se deschid la ora 17:00 iar concertele incep la 17:40, Programul complet il gasiti mai jos.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 16:30 dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate.

Accesul in perimetrul festivalului este permis pe baza de bilet valid in schimbul caruia veti primi o bratara in functie de tipul de bilet cumparat. Biletele de o zi nu primesc bratara ci doar abonamentele. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet

Va rugam daca veniti in prima zi si aveti abonament sa nu rupeti bratara pentru ca aveti nevoie de ea si a doua zi. Biletul odata scanat sau rupt devine invalid asa ca bratara este necesara pentru a inra si a doua zi.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insoii de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Zona de festival are o singura zona de acces si patru iesiri de siguranta marcate ca atare. La locatie va fi prezent un cort de prim ajutor oferit de BlackHawk Security care vor asigura si paza si protectia la eveniment

ALTE INFORMATII UTILE

Este interzis  in zona de festival:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- umbrele (va rugam luati pelerine de ploaie, desi nu e nevoie, se anunta vreme frumoasa si calda)
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);
 - aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. Jetoanele nu pot fi returnate dupa festival pentru ca sunt batute pe casa de marcat si fiscalizate. Pretul unui jeton este de 6 lei. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, bere fara alcool. bere cu arome, bere neagra, apa, diverse sucuri, long drink-uri, energizante, cafea si multe altele. Zona de festival  contine si un mini food court.

O parte din trupe vor veni cu merch asa ca veniti pregatiti.

PROGRAM
 

Programul festivalului SHINE poate fi gasit mai jos


 


BILETE SI ABONAMENTE

Abonamentele de doua zile  pentru SHINE dar si biletele de o zi sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si pe www.myticket.ro, www.bilete.ro si www.eventim.ro

•    45 de lei Acces General si 60 de lei Golden Circle, respectiv 35 de lei bilete de o zi, pana pe 4 iulie
•    60 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle, respectiv 40 de lei bilete de o zi in ziua concertului si la intrare

Biletele de o zi ofera acces in zona de Acces General. Bilete gasiti si in ziua concertului la intrare.
 
Biletele sunt de asemenea disponibile si in toate punctele fizice clasice de vanzare precum Magazinele Muzica, Uman, IQBOX, Magazinul V Generation, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, In Medio etc..

Facebook event: www.facebook.com/events/965660013484899/


Insistam, ca de fiecare data sa nu cumparati bilete sau abonamente de la bisnitari sau de la “prieteni de pe net” pentru ca riscati sa ramaneti cu banii dati si sa nu intrati. Din experienta noastra de 11 ani, 99% din aceste bilete sunt falsuri.

Un eveniment BestMusic Live concerts powered by CIUC Premium, PRIMA TV si ROCK FM

26.06.2015

Shine Festival 2015: Programul complet si inca o confirmare

Zdob si Zdub, Alternosfera, Triggerfinger, Luna Amara, Coma, Grimus, Suie Paparude si multi altii canta la festivalul SHINE intre 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Organizatorii va invita sa aflati mai jos programul festivalului precum si o noua confirmare

BestMusic Live Concerts va invita la a doua editie a festivalului SHINE, un eveniment ce isi propune sa stranga cele mai bune trupe romanesti de alternative rock sau indie alaturi de invitati speciali de afara sub egida “Come And Shine”, pastrand abonamentul de doua zile ieftin, pentru a promova aceste nume in fata unui public cat mai numeros: 45 de lei, respectiv 60 de lei Golden Circle, in fata scenei ! Sunt disponibile de asemenea si bilete de o zi la pretul de 35 de lei.


Afisul festivalului este variat si include cele mai bune trupe de rock alternativ din Romania dar si un invitat special din strainatate: Triggerfinger (Belgia), Alternosfera (MD), Zdob si Zdub (MD), VAMA (RO), Coma (RO), Suie Paparude (RO), PIXELS (RO), GRIMUS (RO), Roadkill Soda (RO), Toulouse Lautrec (RO),  LUNA AMARA (RO), AEON BLANK (RO), VELOSONICS  (RO) si UP TO ELEVEN (RO)

Cea mai noua confirmare este trupa STEMA care va deschide festivalul, sambata de la ora 17:00.

Programul evenimentului il gasiti mai jos. Revenim in curand cu detalii privind accesul si regulile festivalului.Abonamentele de doua zile  pentru SHINE dar si biletele de o zi sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si pe www.myticket.ro, www.bilete.ro si www.eventim.ro


•    44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle, respectiv 35 de lei bilete de o zi, pana pe 4 iulie
•    50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle, respectiv 40 de lei bilete de o zi in ziua concertului si la intrare

 
Biletele sunt de asemenea disponibile si in toate punctele fizice clasice de vanzare precum Magazinele Muzica, Uman, IQBOX, Magazinul V Generation, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, In Medio etc..

Facebook event: www.facebook.com/events/965660013484899/

Un eveniment BestMusic Live concerts powered by CIUC Premium, PRIMA TV si ROCK FM
 

29.05.2015

Festivalul SHINE 2015: Ultima saptamana de presale!

 Pe 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, BestMusic Live Concerts va prezinta a doua editie a festivalului SHINE, un eveniment ce isi propune sa stranga cele mai bune trupe romanesti de alternative rock, electro sau indie alaturi de invitati speciali de afara sub egida “Come And Shine”, pastrand abonamentul de doua zile ieftin, pentru a promova aceste nume in fata unui public cat mai numeros: 39 de lei!

Afisul festivalului este variat si include cele mai bune trupe de rock alternativ din Romania dar si un invitat special din strainatate: Triggerfinger (Belgia), Alternosfera (MD), Zdob si Zdub (MD), VAMA (RO), Coma (RO), Suie Paparude (RO), PIXELS (RO), GRIMUS (RO), Roadkill Soda (RO), Toulouse Lautrec (RO),  LUNA AMARA (RO), AEON BLANK (RO), VELOSONICS  (RO) si UP TO ELEVEN (RO)

Va reamintm ca pana pe 1 iunie mai gasiti abonamente la pretul special de 39 de lei, respectiv 54 de lei Golden Circle in fata scenei, preturi valabile pentru doua zile de festival.

Abonamentele de doua zile  pentru SHINE sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si pe www.myticket.ro, www.bilete.ro si www.eventim.ro

•    39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 1 iunie

•    44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie

•    50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile

Biletele sunt de asemenea disponibile si in toate punctele fizice clasice de vanzare precum Magazinele Muzica, Uman, IQBOX, Magazinul V Generation, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, InMedio etc..

Facebook event: www.facebook.com/events/208220042697604

Un eveniment BestMusic Live concerts powered by CIUC Premium, PRIMA TV si ROCK FM

27.04.2015

Luna Amara, Aeon Blank, Velosonics si Up To Eleven canta la Festivalul Shine editia 2015

Pe 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, BestMusic Live Concerts va prezinta a doua editie a festivalului SHINE, un eveniment ce isi propune sa stranga cele mai bune trupe romanesti de alternative rock, electro sau hip hop alaturi de invitati speciali de afara sub egida “Come And Shine”, pastrand abonamentul de doua zile ieftin, pentru a promova aceste nume in fata unui public cat mai numeros: 39 de lei!

Anul acesta pe langa Triggerfinger (Belgia), Alternosfera (MD), Zdob si Zdub (MD), VAMA (RO), Coma (RO), Suie Paparude (RO), PIXELS (RO), GRIMUS (RO), Roadkill Soda (RO) si Toulouse Lautrec (RO), SHINE anunta prezenta pe afis si a trupelor LUNA AMARA, AEON BLANK, VELOSONICS si UP TO ELEVEN.

Abonamentele de doua zile  pentru SHINE sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si pe www.myticket.ro, www.bilete.ro si www.eventim.ro

•    39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 1 iunie
•    44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie
•    50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile

Biletele sunt de asemenea disponibile si in toate punctele fizice clasice de vanzare precum Magazinele Muzica, Uman, IQBOX, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana, InMedio etc..

Facebook event: www.facebook.com/events/208220042697604

Vom reveni cu alte confirmari in curand!

Un eveniment BestMusic Live concerts powered by CIUC Premium si ROCK FM

04.04.2015

Alternosfera canta la festivalul SHINE 2015 la Arenele Romane

Pe 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, BestMusic va invita la a doua editie a festivalului SHINE care ii are ca headlineri pe belgienii de la Triggerfinger alaturi de ZDOB si ZDUB si VAMA sub egida "Come And Shine" !

Inca un headliner se alatura festivalului: castigatoarea Best Romanian Alternative Band la METALHEAD Awards pentru doi ani consecutivi, ALTERNOSFERA ! Alaturi de moldoveni, pe scena vor urca si bucurestenii de la  PIXELS.

Desi din Republica Moldova, Alternosfera domina topurile muzicale din Romania, iar numarul extrem de mare de fani prezenti de fiecare data la concerte a propulsat trupa intr-o pozitie de top in zona rock-ului alternativ. Cu 16 ani de experienta, Alternosfera are la activ 4 albume si un EP: „Orasul 511” (2005), „Visatori cu plumb in ochi sau Ultima scrisoare catre femeia nordica” (2008), „Flori din groapa marianelor”, „Virgula” (2012), „Epizodia” (2013).

Din playlist nu vor  lipsi piese precum „Flori de mai”, „Orasul 511”, „Inchisoarea alba”,  „Wamintirile”, „Epizodia”, „Singuratate”, „Arunca-mi”, „1500”, „Femeia Nordica”, dar si piese cantate mai putin in concerte.

Alternosfera lucreaza la piese noi, pregateste un nou album si promite ca de obicei un show de zile mari, moldovenii fiind si trupa care inchide festivalul SHINE 2015 !

Trupa Pixels a fost infiintata la sfarsitul lui 2006 si de atunci au lansat doua albume: Fire Exit 2008 - Lastrada Music si TKOVCTRL 2012- productie independenta realizata in colaborare cu Control Club.
In cei opt ani de activitate, PIXELS au trecut in CV concerte cu UNKLE, Sofa Surfers si Sophie Ellis-Bextor si nenumarate concerte de club. Din 2012 PIXELS canta in formula: Andreas Aron (vocal, bass), Catalin Rulea (vocal, chitara, synth), Tudor Popescu (tobe),Liviu Iancu (synth), Irina Creanga (backing vocal).


Alte trupe confirmate pe afisul festivalului sunt: Coma, Grimus, Suie Paparude, Roadkill Soda si Toulouse Lautrec, multe altele urmand a fi anuntate in curand.
 

Abonamentele de doua zile  pentru Shine sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si pe www.myticket.ro respectiv www.eventim.ro

 • 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 1 mai
 • 44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie
 • 50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile


Puncte fizice de vanzare pentru Bucuresti:
- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru, langa Mac)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

- Magazinele Diverta

 - reteaua Eventim din toata tara (Magazinele Vodafone, Orange, Humanitas, Domo, Carturesti, Sala Palatului, Germanos)

Facebook event: www.facebook.com/events/208220042697604

Multe alte trupe vor fi anuntate in curand pe afis !

 

28.03.2015

Zdob si Zdub canta la festivalul SHINE 2015

Pe 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, BestMusic va invita la a doua editie a festivalului SHINE care ii are ca headlineri pe belgienii de la Triggerfinger  si pe cea mai iubita trupa de poprock din tara, VAMA. Este momentul ca organizatorii sa anunte inca un nume mare pe afis, este vorba de moldovenii de la ZDOB si ZDUB care anul acesta vor sustine o serie de concerte aniversare: “Zdob si Zdub – 20 de ani”.

Infiintata acum 20 de ani, ZDOB si ZDUB are noua albume la activ si mii de concerte in tara si strainatate, alaturi de mari nume ale scenei internationale precum: Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage si multi altii. Cel mai recent album, “Basta Mafia”, lansat oficial in 2013 la Hard Rock Cafe tot de catre Bestmusic, este rodul unei munci de aproape doi ani, lansare incununata apoi de o gramada de concerte in tara si strainatate.

Din pacate englezii de la THE ORB ne vor vizita la toamna, trupa fiind nevoita sa isi amane concertele din Europa datorita unui turneu in Japonia.

Alte trupe confirmate pe afisul festivalului sunt: Coma, Grimus, Suie Paparude, Roadkill Soda si Toulouse Lautrec , multe altele urmand a fi anuntate in curand.
 

Abonamentele de doua zile  pentru Shine sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si pe www.myticket.ro respectiv www.eventim.ro

 • 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 1 mai
 • 44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie
 • 50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile


Puncte fizice de vanzare pentru Bucuresti:
- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru, langa Mac)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

- Magazinele Diverta

si in reteaua Eventim din toata tara (Magazinele Vodafone, Orange, Humanitas, Domo, Carturesti, Sala Palatului, Germanos)

Facebook event: www.facebook.com/events/208220042697604

Multe alte trupe vor fi anuntate in curand pe afis !

09.02.2015

Shine Festival 2015: abonamentele earlybird sold out au fost suplimentate !

Pe 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, BestMusic va invita la a doua editie a festivalului SHINE care ii are ca headlineri pe belgienii de la Triggerfinger alaturi de Coma, Grimus, Suie Paparude, Roadkill Soda si Toulouse Lautrec alaturi de multe alte trupe care urmeaza a fi anuntate in curand.

Cele 600 de abonamente earlybird (300 Acces General respectiv 300 Golden Circle) s-au epuizat asa ca organizatorii au hotarat sa le suplimenteze cu cate 100 de bucati pentru fiecare categorie. Abonamnetele de doua zile earlybird au preturi speciale de 34, respectiv 49 de

Triggerfinger, primul ,are headliner al festivalului Shine, este o trupa de alternatve-indie/stoner rock originara din Belgia, activa inca din 1998, trupa ce a cunoscut recunoastere mondiala odata cu interepretarea acustica a piesei “I follow rivers” de la Lykke Li, interpretare ce a atins peste 10 milioane de viewuri pe youtube:

Cu 4 albume de studio la activ, cel mai recent “By Absence Of The Sun” lansat chiar in 2014, Triggerfinger au sustinut sute de showuri pe marile scene internationale cantand chiar si alaturi de Rolling Stones in Hyde Park din Londra. Triggerfinger a castigat, printre altele si Belgian Music Industry Award in 2013 pentru hit of the year, best group, best alternative music si best live-act

SHINE 2015 va avea loc intre 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, Open Air si isi propune sa ofere un lineup cu 6 artisti pe zi alaturi de un headliner international, combinand stiluri de la rock alternativ la indie la electro si hip hop. Dupa ce prima editie i-a avut ca headlineri pe Alternosfera si Coma, Shine trece la urmatorul nivel oferind un eveniment de doua zile in probabil cea mai buna locatie de concerte open air, Arenele Romane.

Abonamentele earlybrid pentru Shine sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si pe www.myticket.ro respectiv www.eventim.ro

Dupa epuizarea acestora, abonamentele de doua zile vor costa:

 • 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 1 martie
 • 44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie
 • 50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile


Puncte fizice de vanzare pentru Bucuresti:
- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru, langa Mac)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

- Magazinele Diverta

si in reteaua Eventim din toata tara (Magazinele Vodafone, Orange, Humanitas, Domo, Carturesti, Sala Palatului, Germanos)

Facebook event: www.facebook.com/events/208220042697604

Inca sase trupe, dintre care un headliner international, vor fi anuntate cat de curand pe afis!

Un eveniment BestMusic Live Concerts

 

08.01.2015

Inca un nume alaturi de Triggerfinger pe afisul festivalului Shine 2015

Pe 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, BestMusic va invita la a doua editie a festivalului SHINE care ii are ca headlineri pe belgienii de la Triggerfinger alaturi de Coma, Grimus, Suie Paparude si Toulouse Lautrec.

Organizatorii anunta o noua trupa pe afisul festivalului: cea mai buna si mai titrata trupa de stoner rock romaneasca, Roadkill Soda , urmand ca in curand sa mai anunte inca 6 trupe de calibru dintre care un headliner de talie internationala.

"RoadkillSoda: the reflection of the 70s American hawk, of the dusty Dodge, ragged T-shirts, tattoos, beards, booze, naked chicks and good vibes."

Noul album Roadkillsoda, „Yo No Hablo Ingles”, a fost lansat anul trecut in octombrie sub egida Universal Music Romania pe scena din The Silver Church Club, intr-un concert special de peste doua ore cu casa inchisa, primul dintr-o serie de aparitii live in toata tara.

SHINE 2015 va avea loc intre 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, Open Air si isi propune sa ofere un lineup cu 6 artisti pe zi alaturi de un headliner international, combinand stiluri de la rock alternativ la indie la electro si trip hop. Dupa ce prima editie i-a avut ca headlineri pe Alternosfera si Coma, Shine trece la urmatorul nivel oferind un eveniment de doua zile in probabil cea mai buna locatie de concerte open air, Arenele Romane.

Abonamentele earlybrid pentru Shine sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si pe www.eventim.ro

Primele 300 de abonamente de doua zile au preturi speciale 34 de lei Acces General si 49 de lei Golden Circle

Dupa, acestea vor costa:

 • 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 1 martie
 • 44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie
 • 50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile


Puncte fizice de vanzare pentru Bucuresti:
- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru, langa Mac)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

Facebook event: www.facebook.com/events/208220042697604

Inca sase trupe, dintre care un headliner international, vor fi anuntate cat de curand pe afis!

Un eveniment BestMusic Live Concerts

12.12.2014

Triggefinger,Alternosfera, Zdob si Zdub si Vama canta la SHINE 2015

Festivalul Shine, ajuns la a doua editie, anunta primele cinci nume prezente pe afis: belgienii de la TRIGGERFINGER, in premiera in Romania si trupele romanesti Suie Paparude, Coma, Grimus si Toulouse Lautrec.

Shine va avea loc intre 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, Open Air si isi propune sa ofere un lineup cu 6 artisti pe zi alaturi de un headliner international, combinand stiluri de la rock alternativ la indie la electro si trip hop. Dupa ce prima editie i-a avut ca headlineri pe Alternosfera si Coma, Shine trece la urmatorul nivel oferind un eveniment de doua zile in probabil cea mai buna locatie de concerte open air, Arenele Romane.

Abonamentele pentru Shine earlybird la preturii speciale sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si pe www.eventim.ro

Triggerfinger, primul headliner al festivalului Shine, este o trupa de alternatve-indie/stoner rock originara din Belgia, activa inca din 1998, trupa ce a cunoscut recunoastere mondiala odata cu interepretarea acustica a piesei “I follow rivers” de la Lykke Li, interpretare ce a atins peste 10 milioane de viewuri pe youtube: 
Cu 4 albume de studio la activ, cel mai recent “By Absence Of The Sun” lansat chiar in 2014, Triggerfinger au sustinut sute de showuri pe marile scene internationale cantand chiar si alaturi de Rolling Stones in Hyde Park din Londra. Triggerfinger a castigat, printre altele si Belgian Music Industry Award in 2013 pentru hit of the year, best group, best alternative music si best live-act

Abonamentele pentru Shine sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si pe www.eventim.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in format fizic in reteaua iaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara) si in reteaua Eventim (Mag. Vodafone, Domo, Germanos, Orange, Carturesti, Sala Palatului etc..) la urmatoarele preturi:


Primele 300 de abonamente de doua zile au preturi speciale 34 de lei Acces General si 49 de lei Golden Circle

Dupa, acestea vor costa 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 1 martie
44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie
50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile


Puncte fizice de vanzare pentru Bucuresti:
- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru, langa Mac)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100


Inca sapte trupe, dintre care un headliner international, vor fi anuntate cat de curand pe afis!

Un eveniment BestMusic Live Concerts

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook