Tulcea: Concert Compact pe 19 martie 2021


19 Martie 2021
Tulcea - Str. Mircea Voda
Pret: 50-90

 Am cutreierat tara in prima parte a turneului. A fost de neuitat pentru noi si credem ca si pentru voi. Tot voi sunteti cei ce ne-ati spus ca suntem ”Trupa din vis...” si asta a creat un alt vis. Credem ca visele noastre ne fac sa ramanem impreuna.

Partea a doua a turneului incepe de Ziua Indragostitilor, de Valentine’s Day (cum spunem noi romanii...), traverseaza Dragobetele (cum spun americanii...), serbam macar o data la patru ani 29 februarie, trecem ca fulgerul cu Martisorul printre Doamne si Domnisoare si ne oprim, deocamdata, de Ziua Femeii!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook