Turneu Somali Yacht Club in luna Septembrie

30 Septembrie 2018
Bucuresti - Quantic
Pret: 25 - 30

 Stoner rockerii psidehelici de la Somali Yacht Club pleaca intr-un nou turneu in luna septembrie. “To the Sea Tour 2018” include concerte in Ucraina, Romania, Bulgaria si Grecia. Trupa isi promoveaza noul album, intitulat “The Sea”.

Datele turneului:

22 Sept – Uzhgorod, TBA

23 Sept – Cluj Napoca, Flying Circus

25 Sept – Sofia, Mixtape 5

26 Sept – Salonic, Rover Bar

27 Sept – Patras, Ghetto Bar

28 Sept – Atena, Death Disco

29 Sept – Plovdiv, Kapana Fest

30 Sept – Bucuresti, Quantic


Somali Yacht Club este una dintre cele mai importante titulaturi stoner din Ucraina. Stilul lor include si elemente de shoegaze si post-metal.

Trio-ul si-a inceput activitatea in 2010, dupa un jam session la care au participat mai multe trupe, proiectul devenind in scurt timp trupa principala pentru toti membrii sai. Tot in 2010, demo-ul “Sandsongs” a fost lansat, urmat de participarea trupei la numeroase festivaluri din Europa precum Desertfest, Sonicblast Moledo, Metronome Festival. Trupa a concertat in acest an in Romania la SoundArt Festival 2018.

Albumul de debut Somali Yacht Club, “The Sun” a fost lansat in 2014 i a fost urmat de un turneu de promovare alaturi de Etherial Riffian. In februarie 2018, trupa a lansat un nou album, “The Sea”. Materialul poate fi ascultat la urmatorul link:

https://somaliyachtclub.bandcamp.com/

Turneul este organizat de Cavalleria Events.

Official FB Page: https://www.facebook.com/Somaliyachtclub/

Pentru concertul din Bucuresti biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook