UCIGAN lanseaza albumul de debut pe 2 Decembrie in Fabrica

02 Decembrie 2017
Bucuresti - Fabrica
Pret: 25 RON

 Albumul de debut al trupei Ucigan se va lansa sambata, 2 decembrie, in clubul Fabrica. Ascunsa sub un decor concept, intreaga scena va prinde viata pentru a va aduce mai aproape de sunetul crud, starea apasata si mesajul violent al albumului.

Incepem de la ora 21:00 si vrem sa va oferim o experienta auditiva si vizuala pe masura, desfasurata in doua acte. Pentru asta pregatim un decor concept pentru scena alaturi de unul dintre cei mai buni scenografi din Romania, Daniel Raduta. Vrem sa porniti cu noi intr-o calatorie audio si vizuala printre cele 7 piese ale albumului numit tot “Ucigan”. Elemente din fiecare piesa se vor regasi in decor. Pe alocuri, acesta va prinde viata.

Ne-am adunat pe 30 ianuarie 2017 si am reusit sa punem cap la cap un album sub formula: 

Andrei Ionut – bass (ex: Mediocracy)

Bogdan Pavaloi – voce (ex: Tragic)

Calin Raduta – chitara (Cap de Craniu, H8, Hang Him, Satanochio, Grui Sanger)

Razvan Raduta – tobe (H8, Cap de Craniu, Nightpray)

Florin Alexandru – percutie

Albumul a fost inregistrat alaturi de Marius Costache in studioul 148 si va fi disponibil la lansare sub forma de CD si online pe pagina de bandcamp. Vom face si cateva tricouri, ramaneti pe pagina de Facebook pentru a vedea modelele disponibile.

"Este un album concept in romana despre autodistrugerea colectiva si a propriului pamant. Despre Dumnezei si prostia oamenilor de a cauta raspunsuri in idoli. Despre ipocrizie, pierzanie si moarte. Sunetul crud, intunecat ce mocneste chiar si la cele mai lente fragmente, izbucneste in pasaje ce descriu furibund violenta si durerea traita de noi in toata aceasta societate disfunctionala. Pe scurt, asa vedem noi albumul".

https://www.facebook.com/Uciganii/videos/370358170072646/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook