Up To Nirvana live in Subsol Club din Brasov


23 Ianuarie 2015
Brasov - Subsol Club
Pret: 10 lei

Vineri, 23 ianuarie 2015, incepand cu orele 20:00 va invitam la primul concert in acest an organizat de Benediktus Production alaturi de Subsol Club.

Support act: 10 lei

Rezervari la acest concert puteti face la: 0722892356

Fb event

Un eveniment sustinut de: Romanian Rock Radio

Up To Nirvana

Acest proiect a luat nastere in primavara anului 2009, atunci cand solistul Mircea Petrescu impreuna cu 2 prieteni au decis sa transforme cateva piese Nirvana si sa le cante intr-o maniera punk. “Punk tribute to Nirvana”, asa se numea la vremea aceea si datorita succesului de care s-a bucurat, anul urmator proiectul a luat alta forma. Impreuna cu cativa dintre membrii formatiei Flesh Rodeo, proiectul a prins culoare, reproducand mult mai intens si mai natural atmosfera concertelor Nirvana, de aceasta data cu piesele cantate in varianta originala.

Au urmat concerte si in alte cluburi din Bucuresti si din provincie.

In anul 2012, Mircea a devenit frontman-ul trupei Up to Eleven si impreuna cu ceilalti membri ai trupei, au sustinut in aceasta formula o serie de concerte tribut Nirvana in Bucuresti (Mojo Club), Brasov (Rockstadt)  si Cluj (Flying Circus Pub). Pasiunea lor pentru grunge a dus la o fuziune intre Up to Eleven si Nirvana, luand astfel nastere proiectul Up to Nirvana!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook