Urma at /FORM Space pe 30 iunie


30 Iunie 2020
Cluj Napoca - /FORM SPACE
Pret: 31.79

 Fondata in primavara anului 2003 la Cluj, cu o evolutie constanta, marcata de succes, URMA a imbogatit scena rockului alternativ romanesc cu 4 albume de studio: „Nomad Rhymes” (2003), „Anger as a Gift” (2005), „Trend Off” (2007), „Lost End Found” (2013) si cu aparitii live in Romania, Ungaria, Franta, Germania, Elvetia si Marea Britanie.

Trademark-ul sonor al trupei URMA a fost amprentat de imbinarea armonioasa a chitarilor acustice si a diverselor elemente de percutie, in prezenta diverselor instrumente de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta.

„Buy me with a coffee’’, „Terminus” sau „Cine iubeste si lasa” sunt fredonate cu patos la fiecare revenire pe scena a formatiei, iar odata cu fiecare concert, URMA ne dezvaluie o noua poveste, un nou line-up, un nou concept de show, purtandu-ne de la o cantare intr-o locatie neasteptata precum o sala de cinema, scena Ateneului Roman sau o cladire de patrimoniu aflata in pericol, la concerte cu o tematica inedita, cu un invitat special sau cu un scop umanitar.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX,Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook