Vama: concert la Hard Rock Cafe Bucuresti


29 Noiembrie 2012
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 60 lei, 80 lei

Jack Daniel's Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi, 29 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un concert 100% live sustinut de VAMA. Se anunta un spectacol in care pasiunea pentru muzica de calitate se va afla pe primul loc.

VAMA este una dintre cele mai populare trupe de rock din tara. S-a format in jurul muzicienilor Tudor Chirila si Eugen Caminschi atunci cand acestia s-au separat de trupa Vama Veche, fondata in 1996. Continuand traditia fostei trupe, VAMA a devenit una dintre cele mai iubite trupe locale. Prin spectacolele si muzica trupei, atat rebelii cat si visatorii si-au gasit o portita de evadare.

Biletele la concert vor putea fi achizitionate atat online, pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro, www.magazindebilete.ro sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct de la Hard Rock Cafe. Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

Partenerii evenimentului sunt: Kanal D, Bestmusic.ro, eva.ro, Ziare.com, 220.ro, Cinemagia.ro, Urban.ro, Gala Records.

Pe platforma de muzica Jack Daniel’s Studio No. 7 au concertat de-a lungul timpului numeroase trupe romanesti si straine. Chiar si in prezent  Jack Daniel’s continua sa joace un rol important in ceea ce priveste cultura muzicala. Nu este deloc surprinzator sa gasesti o sticla Jack Daniel’s langa instrumente in aproape toate fotografiile trupelor rock. Muzica s-a schimbat de multe ori din vremea lui Jack si pana acum, dar un singur lucru va ramane mereu acelasi... spiritul lui Mr. Jack.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook