Vino sa traiesti evolutia muzicii romanesti LIVE @ URSUS Evolution


16 Iunie 2012 - 17 Iunie 2012
Bucuresti - Piata Constitutiei
Pret: Intrarea Libera

Peste 230.000 de romani au ascultat live evolutia muzicii romanesti in 2011, iar fenomenul continua si anul acesta. Fanii din Bucuresti (16-17 iunie), Cluj (29-30 iunie), Brasov (28-29 iulie) si Mamaia (10-11 august) pot vedea pe aceeasi scena cele mai importante trupe din Romania, dar si artisti debutanti cu un sound fresh.

Parazitii, VAMA, Vita de Vie, Guess Who, Suie Paparude, E.M.I.L., IRIS, Les Elephants Bizzares, Robin & The Backstabbers, Luna Amara, CTC, Grimus, Travka, Steelborn, The Monojacks, Toulouse Lautrec, byron, The MOOoD, Niste Baieti si raku sunt formatiile consacrate, cu un sound inspirational pentru artistii tineri.

Alaturi de ei vor fi trupe noi, pline de entuziasm si cu un suflu nou – baza muzicii romanesti de maine. Pentru a selecta aceste trupe, URSUS a organizat un concurs unde trupele debutante au trebuit sa se inscrie pe pagina de Facebook a URSUS Romania, in aplicatia dedicata: https://apps.facebook.com/ursusevolution/. In a doua faza a concursului, fanii URSUS si-au votat favoritii. Votul final a fost suma dintre preferintele publicului (50%) si decizia juriului URSUS (50%).

Vino la primul eveniment URSUS Evolution pe 16 si 17 iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti sa traim live evolutia muzicii romanesti!
 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook