VIP after party cu Kempes si Rezident Ex in Ageless Club


21 Septembrie 2012
Bucuresti - Ageless Club

29.08.2012

Metrock incinge atmosfera la Kempes & Rezident Ex VIP after party

Pentru cei care achizitioneaza bilete VIP la concertul Kempes si Rezident Ex din 21 septembrie, seara nu se va incheia odata cu singurul show pe care trupa il va sustine in capitala.

Sarbatoarea va continua la after party-ul din Ageless Club, la care Ovidiu Ioncu Kempes (voce), Adrian Popescu (chitara) Christian Podratzky (bass), Florin Cvasa (tobe), Tavi Iepan (chitara) si Matthias Lange (chitara) vor fi prezenti pentru autografe, poze si pentru a-i saluta personal pe cei mai infocati fani. Accesul la after party se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Daca Rezident Ex va fi acolo pentru a petrece in compania fanilor, cei de la METROCK se vor afla in Ageless Club pentru a incinge atmosfera, cu un recital plin de vigoare.

Formatia, ce aduce in fata publicului sonoritati power metal, a luat fiinta in anul 1980, iar in anii 90’ a fost prezenta pe scena evenimentelor rock majore desfasurate in tara. Unele dintre cele mai apreciate aparitii au fost concertele sustinute in deschiderea unor artisti precum: Jethro Tull, Paradise Lost, Uriah Heep sau Jan Gillan Band. In ultimii doi ani trupa a sustinut recitaluri pe scena evenimentelor importante ale momentului: Rock The City (2011), Festivalul Club A (2011) si OST Fest (2012). Printre piesele cel mai indragite ale trupei se numara: Mother, Stranger, Kill These Hookers si Untermensche.

In prezent Metrock inseamna: Cristi “Zapada” Ionita – voce, George Patranoiu – chitara, Vlady Sateanu – bass, Ovidiu Condrea – tobe. 

Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 RON
Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti)

Detinatorii de bilete VIP vor avea parte de o experienta memorabila: ei vor avea posibilitatea sa continue noaptea, alaturi de artisti, in Ageless Club.  After party-ul va avea loc dupa terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe e www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Bilete in format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

25.07.2012

VIP after party cu Kempes si Rezident Ex in Ageless Club

Detinatorii de bilete VIP la concertul Kempes si Rezident Ex din 21  septembrie vor avea parte de o experienta memorabila: dupa ce vor  participa la un show de exceptie, ei vor avea posibilitatea sa continue  noaptea, alaturi de artisti, in Ageless Club. 

After party-ul va avea  loc dupa terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va  face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Concertul din 21  septembrie este singura aparitie Rezident Ex din Bucuresti.

Ovidiu Ioncu Kempes, solistul al carui nume este sinonim cu perioada de  aur a trupei Cargo, se intoarce la Arenele Romane, locul in care a  cantat pentru si impreuna cu publicul din Romania de nenumarate ori.

Alaturi de el va fi supergrupul Rezident Ex, un band ce reuneste  instrumentisi de prestigiu ai scenei rock interne si internationale:

Tavi Iepan - chitara, Adrian Popescu – chitara, Christian Podratzky -  bas, Florin Cvasa – tobe si  Matthias Lange – chitara.

Kempes este solistul alaturi de care Cargo a lansat albumele “Povestiri  din gara” (1992), “Destin” (1995) si “Ziua vrajitoarelor” (1998). In  concertul de la Bucuresti vocea inconfundabila a lui Kempes va da din  nou viata unor piese pe care, cu ani in urma, le fredona orice rocker  din Romania.

Trupa timisoreana Desant va avea statutul de invitat in cadrul  concertului de pe 21 septembrie. Evenimentul va insemna reintalnirea  dintre Kempes si publicul bucurestean, dupa 8 ani de absenta, dar si  prezenta pe aceeasi scena a doua nume ce vreme de 6 ani au facut istorie intr-o trupa de frunte a rockului romanesc: Kempes si Alin Achim.

Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie se pun in  vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 RON
Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de  autografe, afisul evenimentului semnat de artisti, acces gratuti la  after party-ul din Ageless Club, alaturi de trupe.)

Biletele se vand si online, in format electronic pe www.metalhead.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua  concertului, alaturi de prietenii tai.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO.

Punctele de vanzare  se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa  McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco,  Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce  doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

Cumpara bilete ONLINE aici

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook