Vita de Vie, IPR, Cargo, Rock n Ghena si multi altii la Out Of Doors Fest din Costinesti


02 August 2018 - 05 August 2018
Costinesti - White Horse
Pret: 125

 Hey, rock lovers! Out of Doors Fest 2018 inseamna mai mult, mai bun, mai rock! 4 zile de festival si 21 de trupe iti vor oferi o experienta rock-tastica!

Cu o experienta din ce in ce mai bogata si editii care au adus laolalta trupele de top de pe piata muzicala romaneasca si mii si mii de fani la celelalte 5 editii, Out Of Doors Fest si-a propus anul acesta ca distractia sa se desfasoare pe timpul a 4 zile, cu unul dintre cele mai interesante si valoroase lineup-uri:

2 August: VAMA // ROA // ROBIN AND THE BACKSTABBERS // THE KRYPTONITE SPARKS // FULL TONES//

3 August: SUIE PAPARUDE // VITA DE VIE // IMPLANT PENTRU REFUZ // E-AN-NA // PARADOX THEORY//

4 August: CARGO // COMA // TROOPER // ROCK’N GHENA // DINFIER // LUPU’ CEL RAU//

5 August: SUBCARPATI // OCS // CRED CA SUNT EXTRATERESTRU // BUCIUM // THE PURPLE DANDIES

Prezinta si sustine trupele festivalului: Cristian Hrubaru.

Locul de desfasurare al festivalului va fi si anul acesta White Horse Rock'n Roll Costinesti (amplasat vis-a-vis de Teatrul de Vara) – spatiul emblematic al Costinestiului, insula de muzica buna a Statiunii Tineretului. La doar 300 de metri de mareee!! si nu uita motorul acasa!! Ne-ar placea sa admiram cele mai cool modele pe doua roti. Iar daca iti place cu adevarat sa te bucuri de libertatea naturii, poti campa in incinta complexului White Horse.

Be #ROCK, Be at #OutOfDoorsFest !!!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook