Vita de Vie lansare SASE (-), cea de a doua parte a albumului Sase/Sase


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze de la lansarea de album Vita de Vie la Arenele Romane Poze de la lansarea de album Vita de Vie la Arenele Romane Poze de la lansarea de album Vita de Vie la Arenele Romane Poze de la lansarea de album Vita de Vie la Arenele Romane
Adauga si tu o poza

27 Octombrie 2018
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 50 - 70 RON

29.10.2018

Poze de la lansarea albumului SASE (-) semnat Vita de Vie

 Pozele de la concertul de lansare a albumului SASE (-) semnat Vita de Vie pot fi vazute pe Metalhead accesand linkul de mai jos.

Poze lansare album Vita de Vie la Arenele Romane

Photo credits: Florin Matinca

23.08.2018

Vita de Vie lansare SASE (-), cea de a doua parte a albumului Sase/Sase

 Pe 27 octombrie, Arenele Romane vor fi gazda evenimentului de lansare a celei de a doua parti a albumului SASE/ SASE, SASE(-).

Pentru SASE (-)Vita de Vie au pastrat simbolistica generala a conceptului Sase/Sase, insa au simtit nevoia sa aduca ceva in plus. SASE (-) contine sase piese. Trei dintre acestea v-au fost deja dezvaluite, inclusiv cu suport video: HAIHUI, DUR DE-A DURA Si IALAPET, iar la inceput de octombrie mai urmeaza inca una.

Ultimele doua le veti descoperi la lansare, cand vor interpreta integral toate cele doisprezece piese de pe albumul SASE/SASE. si nu numai.

In cei peste 20 de ani de cand Vita de Vie calatoreste prin universal muzical, Bucuresti le-a oferit intotdeauna un public dedicate si empatic. De aceea, din dorinta de a-i rasplati si de a pastra o continuitate, lansarea celei de a doua parti a albumului Sase/Sase, va avea loc intr-un spatiu bine cunoscut de consumatorii de muzica de calitate din Bucuresti si cu un ridicat potential de exploatare artistic pentru tot ceea ce inseamna productia de spectacol, Arenele Romane.

Privim fiecare productie de spectacol ca pe o provocare si de abia asteptam sa oferim publicului experienta participarii la o productie marca Vita de Vie & Dark Side Entertainment.

Bilete:

-  50 de lei pana la 26 octombrie

-  70 de lei pe 27 octombrie Si la locatie, in limita disponibilitatii

FB: www.fb.com/vitadevie

Youtube: www.youtube.com/vitadevieofficial

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook