Vita De Vie lanseaza Sase (+) pe 9 februarie la Sibiu


09 Februarie 2017
Sibiu - Oldies Pub
Pret: 40 Lei

Vita de Vie lanseaza Sase (+), prima parte a albumului Sase/Sase si demareaza turneul national de promovare a noului material.

„Sase/Sase este spart in doua albume, prima s-a lansat pe 29 octombrie la Arenele Romane in Bucuresti, iar cea de a doua (Sase (-)) va fi lansata in luna mai 2017. Este <planul nostru cincinal> pe un an jumatate, inceput pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar si sustinut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii” - Adrian Despot.

Aceasta prima parte a albumului se numeste Sase (+) si contine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvaluite pe parcursul acestui an in intregime fanilor abonati la newsletterul VdV: Luna si noi, Pe plaja-In Vama la 5, Inimi surde, Somn usor - Join the Band si Metafora de toamna si Hai incearca - feat. Cosmin Lupu - Days of Confusion & Planet H.

Grafica albumului Sase/Sase este conceputa de Agi (Adrian Iota) si este una de exceptie. Cele sase simboluri de pe coperta, fiecare apartinand uneia dintre piese sunt asezate in forma unui zar. CD-ul contine si alte „surprize”, fiecare fiind indemnat sa le descopere singur.

www.facebook.com/vitadevie

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). 

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook