Vita de Vie lanseaza Sase(+) la Doors Club - Constanta


18 Noiembrie 2016
Constanta - Club Doors
Pret: 40 Lei

Vita de Vie lanseaza Sase (+), prima parte a albumului sase/sase si demareaza turneul national de promovare a noului material.

„Sase/Sase este spart in doua albume, prima parte o lansam pe 29 octombrie la Arenele Romane in Bucuresti, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este <planul nostru cincinal> pe un an jumatate, inceput pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar si sustinut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii” - Adrian Despot.

Aceasta prima parte a albumului se numeste Sase (+) si contine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvaluite pe parcursul acestui an in intregime fanilor abonati la newsletterul VdV: Luna si noi, Pe plaja-n Vama la 5, Inimi surde, Somn usor - Join the Band si Metafora de toamna si Hai incearca - feat. Cosmin Lupu - Days of Confusion & Planet H. 

Grafica albumului sase/sase este conceputa de Agi (Adrian Iota) si este una de exceptie. Cele sase simboluri de pe coperta, fiecare apartinand uneia dintre piese sunt asezate in forma unui zar. CD-ul contine si alte „surprize”, fiecare fiind indemnat sa le descopere singur. 

Special guest: AMNESIA - www.facebook.com/Trupa.Amnesia 

Pret bilet: 40 lei

Info si rezervari la tel.: 0763 66 16 22

www.facebook.com/vitadevie

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/356006674741247/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook