Vulture Industries va concerta la Cluj Napoca si Bucuresti. Guest: Hteththemeth

15 Noiembrie 2017 - 16 Noiembrie 2017
Pret: 35-50 Lei

Formatia norvegiana VULTURE INDUSTRIES a anuntat detaliile legate de viitorul material discografic, dar si turneul de lansare, care va cuprinde doua concerte in Romania.

Astfel, Vulture Industries va concerta in data de 15 noiembrie 2017 in Cluj-Napoca in Flying Circus si in data de 16 noiembrie 2017 in Bucuresti in Fabrica. Si pentru ca experienta concertelor sa fie completa, trupa brasoveana HTETHTHEMETH va canta in deschiderea formatiei norvegiene pentru cele doua concerte anuntate.

Events:

Vulture Industrie,Hteththemeth / Flying Circus, Cluj-Napoca

Vulture Industries, Hteththemeth / Club Fabrica, Bucuresti

 

Biletele pentru cele doua evenimente sunt in numar limitat si la diferite preturi in functie de perioada.

Presale (primele 50 buc) 35.00 lei

Normal Ticket 40.00 lei

La intrare, in ziua concertului 50.00 lei

„Acesta va fi cel mai ambitios turneu de pana in prezent si, bineinteles ca suntem entuziasmati si de-abia asteptam sa vizitam locurile noastre preferate si oamenii din nou,” au marturisit membrii Vulture Industries. „Suntem incantati ca avem sansa sa prezentam materialul de pe noul ‘Stranger Times’ in concerte. Vom mai suplimenta aceste date cu altele preferate din catalogul nostru. Ii apreciem pe toti cei care isi doresc sa auda o piesa sau doua si dau o fuga pe Facebook-ul nostru si ne lasa un comentariu. Considerati-va invitatii nostri alesi din inima si spuneti-ne ce vreti sa ascultati!”

In al doilea rand, trupa va lansa si un nou material discografic in aceasta toamna: noul album se va intitula „Stranger Times” si va fi lansat in data de 22 septembrie 2017, via Season Of Mist. Al doilea single extras de pe acest album, „Strangers”, beneficiaza de un videoclip live filmat cu ocazia festivalului lituanian Kilkim Zaibu, care poate fi urmarit mai jos:Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook