Wardruna va sustine un concert online pe 26 Martie

26 Martie 2021
Mai multe orase - On line

05.02.2021

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul online Wardruna

 Wardruna au lansat zilele trecute, pe 22 Ianuarie, un nou material discografic intitulat 'Kvitravn'. Primul concert de promovare al albumului va avea loc pe data de 26 Martie in mediul online.

Biletele s-au pus in vanzare astazi, 5 Februarie pe https://wardrunashop.com/?ref=metalhead.

Noi, la randul nostru, ne vom vedea cu Wardruna la Arenele Romane pe 13 Iulie anul acesta. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara

 

03.02.2021

Wardruna va sustine un concert online pe 26 Martie

 Wardruna au lansat zilele trecute, pe 22 Ianuarie, un nou material discografic intitulat 'Kvitravn'. Primul concert de promovare al albumului va avea loc pe data de 26 Martie in mediul online.

Avand in vedere situatia actuala data de pandemia, Wardruna a ales ca lansarea discului sa fie facuta prin sustinerea unui show online care va fi disponibil pentru orice fan al formatiei. 

Luand parte la eveniment, veti fi martori in premiera la interpretarea pieselor.

Biletele vor fi disponibile de pe data de 5 Februarie ora 11:00 pe https://wardrunashop.com/?ref=metalhead.

Noul album Kvitravn continua aventura muzicala inceputa cu trilogia Runaljod, insa marcheaza si o evolutie naturala a sunetului caracteristic Wardruna. Nu vor lipsi instrumentele traditionale precum si prezenta unor importanti artisti care abordeaza la randul lor muzica traditionala nordica. 

Despre Kvitrav, Einar Selvik a declarat: "To recite and copy the past is not very difficult, but to understand and integrate ancient thoughts, tools and methods with real purpose into a creation that is relevant to the modern era is truly challenging and remains our prime goal in our work"

Noi, la randul nostru, ne vom vedea cu Wardruna la Arenele Romane pe 13 Iulie anul acesta. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook